Idén NE! vegyél műanyag Mikulás Zsákot! 10+1 magyar terméket mutatunk helyette!

Ha te is környezettudatos vagy, akkor nézd meg ezeket a Mikulás zsákokat, melyek egytől-egyig  csupa szív, egyedileg készült magyar termékek.

Minden évben decemberben keletkezik a legtöbb hulladék, mely lassan már olyan mennyiség lesz, hogy nem fogjuk tudni hová tenni. Most mindannyian egy kicsit többet tudunk tenni a bolygónkért, ha Mikuláskor is tudatosak vagyunk és nemet mondunk a műanyag zacskókra. A következő zsákok amellett, hogy természetes anyagból készültek, időtállók és nem csak egyszer használatosak, moshatók, és akár névre szólóak is lehetnek, amely talán még nagyobb öröm a gyerekeknek.

The Sorting Bags

Iringó lelkes követőiként már jól ismerjük a menő mintákkal ellátott különböző zsákocskákat, melyeket nem csak Mikulás idején vehetünk elő rejtekhelyükről, hanem egész évben használhatunk a napi vásárlások alkalmával. Ezek a bájos kis szarvasok viszont köztudottan a Télapó segítői, és már alig várják, hogy bevessék őket december elején.

Aki pedig elég bátorsággal és kreativitással van megáldva, annak, de csak annak megsúgjuk, hogy november 29-én Iringónál akár saját kezével el is készítheti zsákocskáját.

HarMony Studió

Az öko-tex pamutvászonból készült Mikulás zsákokra még nevek is kerülhetnek, így is megkönnyítve akár több évre is minden “házi” Mikulás munkáját.

Zsákom

Mindenki könnyedén el tudja képzelni, hogy milyen klassz dolgokat rejthet a Mikulás ezekbe a cuki pompomokkal felszerelt zsákokba.

Nobile

Rózsa és mesés hálózsákjai is régi kedvenceink, ezért nagyon megörültünk, amikor felfedeztük Mikulás hatalmas piros csizmáit, amelybe ugyanúgy pakolhatunk, akár egy zsákba.

Bogbag

Egyedi és környezettudatos termékekből Bogbagéknél sincs hiány, mert Boglárka termékeivel is száműzhetjük egész háztartásunkból  a műanyag zsacskókat. A szokásos, cseppet sem környezetbarát Mikulás zacskóknak is könnyedén búcsút inthetünk ezekkel a helyes kis zsákokkal, melyek szintén biopamutból készültek és évekig használhatók.

Léda Műhely

A régi időket és hangulatot idéző kis zsákokat elsősorban a lányos anyukák, akarom mondani Mikulások biztosan imádni fogják.

Mesés babaszobák

Ami ezekben a zsákokban még különleges, hogy velük egy névre szóló levelet is küld a Télapó.

Ircsi Sufni

Íme a Mikulás zsákok egyik csúcspéldánya, melyre teljesen véletlenül leltünk rá …nem máshol, mint egy “sufniban”. És aki ide betér, az nem csak ilyen régi postazsákokból átavanzsált Mikulás zsákokkal találkozhat, hanem egyéb őrületesen menő darabokkal.

Nalababa

Nagyon jó helyen jár Anna boltjában, aki névre szóló Mikulás zsákokkal szeretné kiváltani a műanyag Mikulás zacskókat, és ha már itt van el is böngészhet egy kicsit, nem fogja megbánni.

Beecreative

Ugyan ez “csak” egy uzsonnástasak, de biztos ti is tudjátok, hogy a Mikulásnak mennyire fontos a környezettudatosság. Ezért is annyira klassz ez a zacskó, mert önmagában egy plusz ajándékot is hordoz, amelybe később bátran csomagolhatjuk majd a gyerek uzsonnáját (vagy ha elkunyizzuk tőle, akkor a sajátunkat is).

+1

A Meskán bukkantunk erre a kis szütyőre, amely nagyon ideális arra, hogy a Mikulás apró ajándékokat csempésszen a gyerekek csizmájába.

Nektek is megvan már a kedvencetek?

 

15 magyar kézműves dekor termék karácsonyra – neked és a lakásodnak!

No Comments