5 dolog, amire figyelj online vásárlásnál *főleg Black Friday* idején

Például arra, hogy a globális felmelegedés ellen ma is tehetsz valamit!

Kezdetét veszi a Fekete Péntek, azaz a legnagyobb online ünnep, ahol rengeteg webáruház sokféle akciójával találkozhatsz. Segítünk, hogy ne vessz el az akciók tömkelegében, és abban is igyekszünk irányt mutatni, hogy olyan webshopokból vásárolj, ahol magyar tervezőktől/alkotóktól, etikus és természetes összetevőjű termékek találhatók.

A Black Friday, vagy ahogy magyarul nevezik Fekete Péntek egy amerikából átvett vásárlási ünnepnap. A Háladást követő pénteken évről-évre megrendezik ezt az ünnepet, amiben szinte minden webáruház, és bolt rész vesz elhalmozva a hozzá betérő vásárlókat jobbnál jobb ajánlatokkal. Ám nem mind arany, ami fénylik, a cégek a hatalmas profit miatt megtévesztő dolgokat is bevetnek ilyenkor. Így igazodj el az akciók között!

1. Csak olyan terméket vásárolj, amire szükséged is van

A felhalmozás, a dolgok esztelen vásárlása senkinek nem tesz jót. A világnak különösen nem, hiszen a tömegtermelés környezetkárosító, a túlzottan sok termék pedig előbb utóbb a kukában végzi. Csak olyan terméket (legyen az egy szépségápolási cucc, egy ruha, vagy egy elektronikai cucc) vegyél meg, amire valóban szükséged van. Csak azért ne vásárolj meg valamit, mert  levitték az árát 80%-kal!

2. Figyeld az árakat! 

Érdemes megnézni több helyen is az adott terméket, és feltérképezni egy kicsit az árakat. Sok kereskedő elsüti a termékei mellé az akciós feliratot, az árat azonban nem csökkenti, hanem megemeli az akció kezdete előtt néhány nappal, majd abból “akciózza” le az elképesztő 30-40-70-80%-os árat. Ha valahol gyanús az ár, akkor inkább várd meg a Fekete Péntek végét, és vedd meg a karácsony előtti akcióban a terméket, de előbb jól néz meg a rendes árát.

3. Óvakodj a csaló oldalaktól

Csak megbízható weboldalakról vásárolj. Figyeld meg az adott oldalon, hogy van-e rendes impresszum, adatkezelési szabályzat, vásárlási feltételeket tartalmazó dokumentum, és megfelelően feltüntett ügyfélszolgálat. Ahol ezek egyikét sem találod, ott gyanakodj, hogy ez csak egy átverős, a kedvezményes időszakra felhúzott lehúzó oldal!

4. Ne költekezz túl! 

Csábító lehet, hogy minden akciós, és ilyenkor hajlamosak vagyunk túlköltekezni. Húzd meg, hogy bizonyos összeget költhetsz csak el ezen a napon, és ne menj ezen az értéken túl. Máskor is lesznek még akciók, nem kell mindent azonnal megvásárolni.

5. Figyelj a méretekre, a kiszerelésre, és a minőségre

Miért vennél valamiből nagyobb kiszerelést, mikor nincs szükséged rá? Miért érnéd be egy ruha nagyobb méretével, ha éppen a saját méreted elfogyott? Csak azért mert akciós, még nem kell megvenni a gyenge minőségű terméket, mert olcsón adják. Ugyanez vonatkozik az egyet fizet, kettőt kap ajánlatokkal is. A kísérletezés drága tanulópénz lehet.

A GoodStuff csapata jó vásárlást kíván a Black Fridaykor, ám mielőtt belekezdenél ajánlunk 4 webshopot, ahonnan mi is biztos, hogy beszerzünk valamit a leárazások kapcsán! 

A férfinak az életedben

Bár a férfiak nem figyelgetik annyira az akciókat, viszont a Fekete Péntek jó alkalom arra, hogy te viszont beszerezd a kedvesed arcápoló termékcsaládját. Akár már a karácsonyra előre gondolkozva is érdemes szétnézni az Africanspa webshopjában, mert a kizárólag természetes anyagokból készült szakáll, és bajusz ápolókkal nem lehet mellélőni. A 30%-os kedvezményre jogosító kuponkód: bf30      (Fizetéskor használd a kuponkód mezőben!)

Nestiszappan – Én idő Gold ajándékcsomag

Miért ne vásárolhatnál magadnak igazi én időt Black Friday-kor? Ha vágysz egy kis kényeztetésre, akkor most eljött az alkalom, hogy kipróbáld a Nestiszappan szuper csomagját, amiben egy arc és testkrém, egy hab és tusfürdő, és egy mennyei illatú mécses lapul. Lopj magadnak egy órát a fürdőszobában, amikor csak relaxálsz és kényezteted magad ezzel a luxus termékkel!

Szépséget ajándékozni sokszor azért is öröm, mert az ajándékozott már mindent megtett, mindent kipróbált a problémamentes arcbőr elérésének érdekében.
Ilyen a kedvezményes áron elérhető pattanások, akne elleni kezdőcsomagunk is, amely a leghatékonyabb összetevőkkel segít a gyulladáscsökkentésben, a szép és egészséges arcbőr elérésében!

Csinianya

Végre egy oldal, ahol olyan kiegészítőket vásárolhatsz, ami az anyukának szól, legyen szó a szülés előtti, netán a szülés utáni alakról. A Csinianya oldalon beszerezheted a BeautyMommy Upsie hastartó övet, ami azonnali megkönnyebbülést nyújt a derekadnak és a hátadnak, hisz segít a pocakod okozta teher viselésében. Ha már a babavárás után vagy akkor a BeautyMommy szülés utáni haspánt lesz a megfelelő. Ez a pánt segíti a méh mielőbbi visszahúzódását, megtámasztja a hasi izmokat, és segíti a regenerálódást, és jótékony hatással bír a terhességi csíkok eltüntetésében is, és nem mellesleg még karcsúsít is.

Marina Miracle

Szépséget ajándékozni sokszor azért is öröm, mert az ajándékozott már mindent megtett, mindent kipróbált a problémamentes arcbőr elérésének érdekében.
Ilyen a kedvezményes áron elérhető pattanások, akne elleni kezdőcsomag is, amely a leghatékonyabb összetevőkkel segít a gyulladáscsökkentésben, a szép és egészséges arcbőr elérésében! Nálunk a Goodstuff-nál nagy kedvenc ez a natúr márka, próbáljátok ki ti is!

No Comments