Ilyen a te *igazi* lelki társad! (Legalábbis a születésed időpontja erről árulkodik…)

Minden csillagjegy más és más, de mindenkinek van egy lellki társa, aki mellette van az élete jó, és rossz időszakaiban is. Milyen a te lelki társad, és milyen vagy te magad? Most minden kiderül!  

Ne keseredj el, ha még nem találtad meg a lelki társadat, mert mindenki életében máskor jön el az az pillanat, amikor rátalál arra az emberre (legyen az barát, vagy a szerelmünk), akivel mindent meg tud valósítani. Íme a születési hónapok, és a hozzájuk tartozó tanácsok, hogy könnyebb legyen ráakadnod a saját lélektársadra!

Január

Keress valakit, aki veled tart az utadon!

Te szorgalmas, ambiciózus és nagyon szenvedélyes vagy, ha a céljaid elérésért dolgozol. Követed az álmaidat, és szükséged van egy partnerre, aki ugyanezt érzi. Ez a személy olyan, aki hisz abban, amiben te, és 100%-ban támogat mindenben. Ennek az embernek mégis önálló élete van, önálló céljai, de tudtok együtt dolgozni és jó dolgokat elérni, még akkor is, ha két önálló lény vagytok. Megtalálod majd ezt a csapattársat, akivel partnerként el tudod érni az álmaidat és a céljaidat.

Február

Valaki vár rád, aki a kiszámíthatatlanságodat is szeretni fogja

Szabad lélek vagy, így folyamatosan változik, hogy mi iránt rajongsz szenvedélyesen. A világon az a legfontosabb számodra, hogy örömöt lelj benne, és találj egy embert, akivel folyamatosan új kalandokat tapasztalhatsz meg. Szükséged van egy olyan lélektársra, aki veled jár az utadon, még akkor is, ha az kiszámíthatatlan, de ő ugyanúgy szeret téged.

Március

Vár rád valaki, aki gondoskodik rólad, és veled együtt másokról is

Nagyon könyörületes, önzetlen és adakozó ember vagy. Ez néha azt jelenti, hogy felhívod az emberek figyelmét azzal, hogy folyton azon jár az agyad, hogy hogyan tudod őket megóvni. Szükséged van egy olyan emberre, aki ezt értékeli, és magától értetendőenek tartja, akárcsak te. A kedvességed, az empátiád meghozza majd ezt az embert az életedbe, és csodás időszakot élhettek meg együtt.

Április

Valaki vár rád, aki azt akarja, hogy ne légy más, mint önmagad

Nagyon erős személyiséged van, aki egyedülállóként is lenyűgöz mindenkit. Ez sok embert megfélemlíthet, pedig te is ugyanúgy vágysz a társadra. El fog jönni az az ember, aki úgy támogat majd, hogy bármit is megváltoztat közben benned. Ezzel az emberrel kényelmesen fogod magad érezni, tudja, hogy ki vagy, és minden nap elmondja, hogy pont ezért szeret, amilyen vagy.

Május

Jön majd valaki, akinél nem érzed, hogy visszatartana

Az összes születési hónap közül a tiéd a legcéltudatosabb. Te tudod mit akarsz, és szereted, hogy ha mindennap teszel ezért valamit. Olyan lelki társra van szükséged, aki nem kéri, hogy lassíts le, aki éppen olyan szenvedélyes és motivált, mint amilyen te magad vagy. Ezzel a társsal együtt nagyon sok mindent elérhettek, miközben emlékeztetitek egymást, hogy éljetek a pillanatnak is.

Június

Valaki jön majd, akivel úgy érzed végre beszélhetsz

Június a legérzékenyebb az összes születési hónap közül, így te olyan lelki társat keresel, akivel biztonságban és szeretve érzed magad. Sok barátod van, és sok ember vesz körül, de félsz a lelki sérülésektől, így olyan párra van szükséged, aki óvatosan közelít hozzád, és mindent megtesz azért, hogy a szívedet ne bántsa meg.

Július

Találj valakit, aki ugyanolyan szerelmes lélek, mint amilyen te vagy

Az összes születési hónap közül az egyik legjobb személyiség a tiéd. Könnyedén barátkozol, és mindig körülvesznek az emberek. Viszont olyat nehezen találsz, aki hasonlóan romantikus, mint amilyen te magad vagy. A lelki társadnak olyan embernek kell lennie, aki egyértelműen felvállalja az érzéseit feléd, és akivel minden szívbajodat meg tudod beszélni.

Augusztus

Olyan ember kell melléd, aki támogatja az ambiciódiat

Megvan benned a vezető képesség. Néha félelmetesnek is tűnsz emiatt, de nagyon fókuszált vagy és sokszor te állsz a figyelem központjában. Sokszor parancsolgatsz, így olyan ember kell melléd, aki ezt el tudja viselni. A lélek társadnak támogatnia kell, és fontos, hogy ő is a te álmaidért dolgozzon. Amikor főnökösködsz, vagy amikor makacsul kitartasz valami mellett, akkor ez az ember el fogja viselni ezt is, hiszen szeret téged.

Szeptember

Olyan valaki legyen melletted, aki tisztel, és aki elbűvöl

Te kedves és melegszívű ember vagy, de hirtelen kritikussá is tudsz válni. A lelki társadnak képesnek kell lennie arra, hogy elviselje a kritikáidat. Ez az ember le kell, hogy nyűgözzön téged, és meg kell szoknotok egymást. Ha megtaláltad ezt az embert, akkor ő biztos, hogy rá fog világítani a hibáidra, de ezt el fogod majd fogadni.

Október

Keress valakit, aki bátorít, és aki nem aggódik annyira, hogy a többiek mit gondolnak róla

Az októberiek mindig gyorsan tudnak barátságot kötni, hiszen szeretik az embereket, és melegszívűek. Viszont sokat aggódsz mások véleménye miatt, és folyamatosan harcolsz azért, hogy népszerű legyél. A lélektársadnak olyan személyt válassz, aki szeret téged és sosem érzi azt melleted, hogy más embernek kéne lenned. Ha megtaláltad ezt az embert, akkor ketten együtt megválthatjátok a világot.

November

Találj valakit, aki egyensúlyt hoz az életedbe

Szereted a kreativitásodat használni, és mindig megtalálod a módját, hogy hogyan fejleszd magad. A problémád az, hogy soha nem tudod, hogy hogyan kell kikapcsolni az ambiciódat, és azt, hogy megossz másokkal mindent. A lelki társad képes lesz arra, hogy megmutassa neked, hogy hogyan koncentrálhatsz a jövődre úgy, hogy közben minden pillanatot megélsz, és emlékeket gyűjtesz.

December

Találj valakit, aki tükrözi az őszinteségedet, és megbízhatóságodat

A te személyiséged a lojalitásról, a megbízhatóságról és a valódiságról szól. Olyan lelkitársat érdemelsz, aki ugyanilyen, mint amilyen te vagy. Valaki olyat, aki szereti a viccet, szereti a játékot és minden helyzetben a teljes szívét beleteszi a dolgokba.

forrás

Te megtaláltad már a lelki társadat? 

Ezt olvastad már?

Ezek a leghűségesebb társak… (Legalábbis a csillagjegyük szerint!)

No Comments