Ki az, aki *tényleg* hozzád való? Ha megtaláltad el ne ereszd! (Ezt mutatja a csillagjegyed…)

Ki való hozzád a csillagjegyed alapján? Jó játék! Olvass bele!

Kos

Maradj facér, amíg nem találkozol azzal a személlyel, aki legalább annyira éhes az életre, mint te. Valakivel, aki legalább annyi energiával dolgozik, aki ha te futsz veled fut, ha sétálsz, akkor sétál.

Bika

Maradj szingli amíg nem találkozol azzal az emberrel, aki mellett azt érzed: hazaértél. Akire ha rágondolsz nyugalom árasztja el minden sejted. Aki mellett biztonságban vagy.

Ikrek

Maradj facér amíg nem találkozol azzal, aki teljesen, totálisan, 100 százalékig megérti hogy mit, miért teszel. Aki mellett lehetsz bátortalan, akinek nem kell magyaráznod, hogy miért vagy épp fáradt, törékeny, vagy épp wonderwoman-erős.

Rák

Maradj szingli, amíg nem találkozol azzal az emberrel, aki békén hagy. Aki nem akar belemászni minden gondolatodba, aki megérti, hogy néha hatalmas szükséged van arra, hogy egyedül, is legyél.

Oroszlán

Maradj facér, amíg nem találkozol azzal az emberrel, aki még nálad és nyitottabb a világra. Valaki, aki szereti a mély beszélgetéseket, az elemzéseket, akit még az utolsó porszem is érdekel egy utazáson. Ő az, aki segít megvalósítani minden célodat!

Szűz

Maradj egyedül, amíg nem találkozol azzal az emberrel, aki ledönti a falaidat, és aki mellett úgy érzed majd, hogy nem kell félned az érzelmektől. Sem a tiédtől, sem az övétől. Támogató és megértő emberre van szükséged, másként nem tudsz megnyílni.

Mérleg

Maradj szingli, amíg nem találkozol vele, aki mellett sokkal jobban tudsz ragyogni. Valaki, aki engedi, hogy teljesen magadra is tudj figyelni, de ugyanakkor nem hagy ellustulni sem!

Skorpió

Maradj facér, amíg nem találkozol valakivel, aki kihívások elé állít. Valaki, aki hisz benne, hogy tele vagy lehetőséggel, és kiaknázatlan tehetséggel, tökéletes párod lehet.

Nyilas

Maradj egyedül addíg, amíg nem találkozol azzal a személlyel, aki tele van életörömmel, és mindig az élet napos oldalán jár. Aki soha nem veszíti el a humorérzékét, és akkor is mosolyog, ha éppen nincs min.

Bak

Várd ki azt, aki ki tudja belőled hozni az őrült oldaladat… Aki motivált és ambíciózus, akárcsak te, és aki soha nem akar téged megváltoztatni. Ő lesz az, aki mellett végre meg fogsz tudni nyílni egészen.

Vízöntő

Maradj szingli addíg, amíg nem találkozol azzal az emberrel aki mellett még a kapcsolaton belül is meg tudod őrizni a függetlenséged. Aki mellett sokat fogsz tanulni önmagadról és aki megérti, hogy miért fontos számodra, hogy önálló életed is legyen.

Halak

Maradj olyan mellett, aki mindig meglep valamivel. Ne csak kézzel fogható dolgokra, hanem új gondolatokra, friss inspirációkra gondolj! Várd ki azt, aki mellett úgy érzed majd, hogy neki te vagy az első a listán!

Olvasd el ezt is:

Maradj szingli, amíg nem jön el a férfi, aki ezt a 22 dolgot megteszi érted!

No Comments