5 dolog, amit egy igazi férfi nem mond decemberben!

Máskor sem, de év végén különösen … amikor van elég dolgunk amúgy is…

“Tényleg meg kell venned a tizenötödik világító házacskát/girlandot/karácsonyfadíszt?”

Igen. Tényleg. Kész tervünk van egész hónapra, és szeretnénk, ha a lakás/ház/udvar stb. úgy nézne ki, ahogy szeretnénk. Lehet, hogy te nem vagy karácsony-mániákus, de ha a nő, akit szeret az, akkor ne vedd el a kedvét. Hidd el te is átérzed majd a hangulatot, ha világítanak a fények, és süti illat terjeng mindenütt!

“Anyukám bejglije jobb!”

Persze, hogy jobb, hiszen több benne a tapasztalata! Na de tényleg… ha nem akarod, hogy feleslegesen idegeskedjek a kaja miatt (amúgy is), akkor kérlek ne tedd szóvá, ha valami nem úgy, vagy nem annyira jól sikerül. Ha anyukád bejglije szuper, hozz egy tekerccsel, legalább nem nekem kell bajlódni vele. Viszont ne példálózz vele, mert rosszul esik, ha már három órát izzadtam miatta a sütő fölött.

“Eléggé le vagyok égve, nagy baj, ha nem veszek neked semmit?”

Ha két ember szereti egymást, akkor teljesen mindegy, hogy mi kerül a fa alá, a lényeg, hogy megmutassuk a másiknak, hogy gondoltunk rá. Ha le vagy égve, arról valószínűleg a nő is tud, akivel élsz. Nem kell kölcsönt felvenni, vagy költségekbe verni magad, de valamit találj ki. Akár milyen apróság az, hidd el, örülni fog neki.

 

“Idén egy kicsit jobban is felkészülhetnél a Karácsonyra!”

Mármint dolgozzak kevesebbet az évvégi hajrában? Vagy takarítsak ki jobban? Vagy főzzek kétszer annyit? Na nem… Teszem, amit tudok, vállalok annyit, amennyit bírok. Esetleg szállj be és segíts!

“Tudom, hogy lesz ez a céges karácsonyi party, de én nem akarok elmenni…”

A céges bulik arról (is) szólnak, hogy ilyenkor, egyszer egy évben elvisszük magunkkal azt, akit szeretünk. Ha az a valaki nem akar velünk jönni, az nagyon kínos. Lehet, hogy nem akarsz két órát feszengeni idegenek társaságában, de tedd meg értem, mert én is megtenném érted bármikor. Ez az a “buli” amikor nem akarunk szinglik lenni, nem akarunk felesleges magyarázkodást, hanem szeretnénk, ha lenne kibe karolnuk.

 

 

 

No Comments