Ezt az ajándékcsomagot ajánljuk, ha valami igazán különlegeset ajándékoznál!

Van más lehetőség is, mint a drogériák polcáról levenni a multik által összecsomagolt dobozokat…

Egyáltalán nem ciki kozmetikumcsomagot ajándékozni karácsonykor, főleg, ha ütős, ötletes és minőségi magyar összeaállítást választotok! Sőt! Ezt a két tüneményt azért emeljük ki a sok-sok csomag közül, mert olyan finomsággal és eleganciával készült, ami mellett nem mehetünk el szótlanul!

A Magister Products változatos krémeket csomagolt egybe gyönyörű kézműves, Panyizsuzsi ékszerekkel, igazi csajos ajándék édesanyáknak, lánytesóknak, barátnőknek!

“Karácsony alkalmából összeálltunk Panyi Zsuzsi ékszerésszel és megalkottunk ezt a klassz csomagot. Elrejtettünk benne egy színtiszta üveg gyűrűt és hozzá illő bogyó fülbevalót, ill. egy Magister Ciao chia arckrémet, mely széles körben használható normáltól a száraz arcbőrig.”

 

Ha viszont még egy lépéssel tovább mennél a “petit” felé, akkor az “Egy csepp ünnep” ajándékcsomagocskát ajánljuk, amelybe szintén egy Panyi Zsuzsi ékszer került és egy pisztáciás ajakbalzsam.

Csodásan fognak mutatni együtt a színes cseppek és a csillogó ajkakkal!

Ha valakinek nem szeretnél óriási ajándékot vásárolni, csak éppen egy apró figyelmességgel szeretnéd meglepni, akkor az Egy csepp ünnep ajándékcsomag tökéletes válaztás!

Nézd csak milyen elegáns!

 

Nekünk már van, neked pedig innen lehet IDE KATTINTS!

 

 

 

No Comments