Íme a legjobb illatgyertyák, amelyekkel körülvesz majd az ünnep illata

Hangulatos este meggyújtani egy finom illatú gyertyát és elmerengeni a fényénél… Egy finom, de nem tolakodó illatú gyertya ajándékba is jó választás a szintén gyertyarajongó barátnőnek, vagy édesanyádnak! 

Az illatgyertyákra sokan mondják, hogy felesleges ajándékok, de akik ezt állítják, még biztos, hogy nem tapasztalták meg gyertyagyújtás rituáléját. Ha te is illatmécses és gyertyarajongó vagy, akkor biztos, hogy már előkerült idén ősszel / télen egy-egy finom illatú példány, de mindig van újabb és újabb illat, amit jó birtokolni, aztán égetni és beszívni a megnyugtató illatát.

Nesti Dante illatmécses – Romantika Rózsa-peónia

Az örök klasszikus rózsa egy kis romantikus és bohó peóniával keverve a romantikus lelkű gyertyarajongóknak. A kézzel készült illatmécses, természetes, biológiailag lebomló növényi viaszból készítik, vegán termék. 100% pamut, ólommentes kanóccal. 30 órás égési idő.

Yankee Candle – All is Bright illatgyertya

Az egyik leghíresebb illatgyertya márka minden karácsonykor kiad egy limitált kollekciója illatgyertyát. A mostani egyik karácsony illatban a ragyogó citrusok illatkeveréke örvénylik egy meleg pézsmaillat felett. Igazi élmény lehet egy ilyen mellett díszíteni a fát!

IKEA Vinter 2018 illatgyertya

Ha gyertyák, akkor biztos, hogy te is ismered az egyik legnagyobb svéd bútorgyártót. Az IKEA idei téli illata a frissensült almás pitét idézi meg, egy csepp fahéjjal, édes karamellel és vaníliával. Hmmmmm!

Jo Malone – Red Roses illatgyertya

A parfümöket is árusító márka már Magyarországon is kapható, de az illatokban nagyon profik, és igazi luxusérzés egy ilyen gyertyát égetni. A Red Roses illatgyertya olyan meghitt hangulatot teremt, melynek köszönhetően mindig remekül érzi majd magát.

Greenway Candle – Gingerbread szójagyertya üvegben

Ha te is szereted az éppen sülő mézeskalács illatát, akkor ezt a gyertyát neked találták ki! A Gingerbread illatú (gyömbér, fahéj, vanília és citrusos illatjegyek) szójagyertya hangulatos kiegészítője lehet a konyhának vagy nappalinak, miközben zajlanak az adventi előkészületek, de Szenteste is bátran bevethető.

Te milyen gyertyát gyújtasz az ünnepi készülődéshez? Kommentálj! 

Ha a házi illatokra esküszül, akkor ajánljuk ezt is!

DIY potpuri, ha szeretnéd, hogy belengje a karácsonyi illat az egész lakást!

No Comments