Kipróbáltuk: Olive&Oliva by Barbara Schwarz kozmetikumok, a ZERO waste jegyében!

Íme egy mindenben tudatos, prémium márka, amelyet egy csodás, magyar hölgy készít!

Schwarz Barbara minden egyes terméke kézzel és hatalmas szeretettel készült, a megalkotástól kezdve egészen a csomagolásig minden egyes darab szorgos kezek munkáját dicséri.

Természetesen nem tesztelnek állatokon sem, viszont ami igazán kiemelkedővé és nagyon szerethetővé teszi a márkát, az a ZERO WASTE felfogása: a krémek újrahasznosított tégelyben kapnak helyet, a szappanok készítése közben keletkezett, nem tökéletes “felesleget” pedig alapítványokon keresztül, rászoruló családoknak ajándékozzák. Követendő, tiszteletreméltó példa ez, de nem csak ezért szeretjük.

A másik ok, amivel elrabolták a szívünket, az a magas hatóanyag minőség, amelyeket a krémekbe kever. Prémium szérumai növényi kivonatokra épülnek, több féle hasznos olajból állnak és lényegében minden bőrítpusra bátran ajánlottak.

Száraz, vízhiányos bőrre érdemes valamilyen hidratálókrémmel felvinni őket, kevert bőrre akár önmagukban is elegendők, néhány cseppel már elérhetjük a kívánt hatást.

A Luxury White Cream Serum például főként a ligetszépe olajra épít, de a híres és jól bevált aloe vera, valamint zöld tea kivonat is kifejti hatását, valamint a különleges blue tansy gyulladáscsökkentő és folthalványító is.

Nyugtató és megelőző hatása miatt ezt a szérumot elsősorban problémás bőrre ajánljuk, de a ráncok ellen is jól bevethető fegyver.

Az arany színű Virgin Blood Oil szérumot elősorban vízhiány kezelésére vetnénk be, mert rengeteg különleges növényi olajat tartalmaz, mint pl. fügekaktusz, vagy dinnyemag, de télen minden rétegezős rutinba jól beilleszthető, csak finoman kell bánni az adagolásával.

Szappanimádókak is érdemes körülnézni a kínálatban, remek frissítő például a Lemonade, amely citromolaj tartalmának köszönhetően kezeli a pattanásokat, de feszesíti is a bőrt, a shea vaj pedig természetesen kellő hidratáltságot biztosít, a visszazárható csomagolás pedig elegáns hatást kelt.

Télre mindenképp érdemes néhány olajat és kézműves szappant kipróbálni tőlük, sokat segítenek a bőrszárazsággal küzdőknek, de aki csak egy kis újdonságra vágyik, hogy feldobja a napi arcápolási rutinját, annak is érdemes megismerkednie a szérumokkal!

A főszerkesztő ajánlásával!

“Évente többszáz kozmetikum fordul meg a kezemben, és jópárat tesztelek is ezek közül. Számomra az Olive&Oliva by Barbara Scwarz termékek nem csak kimagaslóan jó hatóanyaguk miatt váltak hatalmas kedvenccé, hanem hozzáférhető áruk miatt is! Nézz szét a honlapon és tegyél egy próbát!”

Hidasi Judit 

No Comments