10 ok, amiért ne bánd, hogy szingli vagy idén karácsonykor… (Tényleg!)

Ne bánd, hogy idén szinglin várod az ünnepeket, mert akár hiszed, akár nem, legalább 10 előnye is van annak, hogy egyedül karácsonyozol. Mutatjuk őket:

Elért már téged is az ünnepi szomorkodás? Ha idén nincs párod az ünnepekkor, akkor biztos, hogy elgondolkoztál már azon, hogy ez mennyire rossz, és már látod a végtelenül szomorú karácsonyozást magányosan. Pedig attól, hogy egyedül vagy nem kell, hogy a fenti forgatókönyv teljesüljön. Az egyedüllétnek számos előnye van, most megmutatjuk őket, és a cikk végére jobban fogod magad érezni! Garantáljuk!

1. Nem vagy egyedül

Még ha nincs is társad az életedben, attól még vannak barátaid és családtagjaid, akik nem fogják hagyni, hogy egyedül legyél. Amíg azok körében vagy, akikkel boldog vagy, akkor nagy baj nem lehet! Élvezd a társaságukat, és adj magadból nekik.

2. Pénzt takarítasz meg

Akármennyire is anyagiasnak tűnik, de valószínű, hogy sok pénzt elköltöttél volna a párodra (és családjára), ezért annak az előnye, hogy egyedül vagy bizony sok megmaradó pénzt jelent. Gondolj arra, hogy nem kell például elutaznod a párod családjához, így csomó pénzt megspórolhatsz, hiszen nekik sem kell ajándékokkal készülni és még az időd is megmarad. Tedd el, és költsd magadra!

3. Több időt tölthetsz a saját családoddal

Az ünnepek stresszesek lehetnek a párok számára, akik mind a saját családjuknak, és a másikénak is igyekeznek időt szentelni, és akkor még ott vannak a barátok is… Most, hogy nincs párod minden idődet a saját családoddal töltheted, és így nem kell kettészakadnod az ünnepi időszakban.

4. Nincsenek kínos kérdések

Ha nincs képben egy férfi, akkor nem jönnek a “És vajon mikor jegyez már el? Mikor lesz az esküvőtök? Babára készültök már?” Ezeket a kérdéseket tartogathatják a kíváncsi rokonok mások számára, egy szinglitől ugyanis sosem fogják megkérdezni, hogy mikor tervez gyermeket szülni. Így nincs számodra a válaszokkal járó stressz, és nincs kínos pillanat.

5. Elengedheted magad az ünnepi bulikon

Amikor a családoddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal lógsz, nem azon aggódnod, hogy közben a pasid kiábrándul belőled, mert másnak tűnsz ilyenkor, mint amit ő lát egyébként otthon. Ihatsz bátran (azért óvatosan…) , főzhetsz trash kajákat idén karácsonykor nem kell senkinek sem megfelelned, csak magadnak.

6. Bármikor találkozhatsz új emberekkel

Ha szingli vagy, akkor bármikor mondhatsz igent egy meghívásra. Nincs másik fél, aki azon aggódik, hogy esetleg másokkal flörtölsz (így flörtölhetsz is!), és nyugodtan beszélgethetsz valakivel hosszan anélkül, hogy számonkérne valaki. Sőt! Egész este kimaradhatsz, mert nem kell elszámolnod az időddel!

7.  Bárhová elutazhatsz

Szeretnél végre eljutni oda, ahová mindig is vágytál? Most nem probléma! Nincs szükség arra, hogy valakivel összehangolódj, bármikor elutazhatsz, és bárhová mehetsz az úti célodon belül mert senki sem fogja számonkérni, hogy mit csinálsz. Sőt! Akár új barátokat is szerezhetsz a nyaraláson, ahová egyedül mész el. Ne mondj le az egyedül utazásról!

8. Nem terhelnek számonkérésekkel

Egy kapcsolatban élő embert sokszor ér számonkérés, hiszen folyamatosan alkalmozkodnia kell. Ha egyedül vagy nincs ilyen gondod.

9. Van időd arra, hogy segíts másoknak

Kevesebb idő alatt több családtagot és baráti társaságot is meglátogathatsz az ünnepekkor, mert elég csak beugranod és egy kicsit jelen lenni, segíteni, majd menni a következő társasághoz.

10. Megjutalmazhatod magad

A kettes pontban spórolt pénzed végre magadra fordíthatod. Vedd meg azt a szexi ruhát, menj el egy könyvesboltba, vagy költsd el utazásra azt a pénzt, amit a párod rokonaidra költöttél el.

Összességében ne aggódj, ez az élethelyzet egyáltalán nem rossz, bőven van belőle mit kihozni! Ha ennek ellenére mégis idegesítenek a turbékoló párok (te sem vagy szent!) akkor kerüld el őket, és karácsonyozz a szingli barátokkal! Csapjatok egy jó kis bulit, eresszétek ki a feszültséget!

No Comments