Hámlasztás okosan – Kezdd az évet az arcbőr otthoni ránctalanításával!

Mindannyian arra törekszünk, hogy hosszan megőrizzük bőrünk fiatalságát és szépségét. Az idő előrehaladtával azonban arcbőrünk veszít a feszességéből, kissé megereszkedik, hogy aztán ráncok, pigmentfoltok, egyenetlen elszíneződések, sőt, akár hámosodások és hegek jelenjenek meg rajta. 

Ezek a bőrproblémák nem csak esztétikai szempontból kellemetlenek, hanem a lelkünkre is nagy súlyt tesz, hiszen jelentős mértékben befolyásolja önbizalmunkat, önértékelésünket. 

Több olyan módszer is létezik azonban, amelyek segítségével hatékonyan vehetjük fel a kesztyűt a nem kívánatos bőrproblémák ellen. Az egyik legegyszerűbb a hámlasztás, amit a NATICS klinikai tisztaságú, biotechnológiával készült innovatív termékeivel otthon is biztonságosan lehet végezni.


KEZDJÜK AZ ALAPOKNÁL!

A NATICS® CLINICAL szakértői gyakran találkoznak azzal a tévhittel, hogy a bőrradírozást sokan egyenlőnek tartják a hámlasztással. Ez azonban nem igaz, sőt, a bőrradírok használata helyett előtérbe helyezik a kémiai hámlasztást, ugyanis a bőrradírokban jelen lévő szemcsék sérüléseket okoznak az arcbőrön, ami akár hegesedéshez, gyulladások és fertőzések kialakulásához is vezethet. A kémiai hámlasztás ezzel szemben sokkal kíméletesebben, ám hatékonyan fejti ki jótékony hatását.

A hámlasztás során a bőr felső rétegét különböző savakkal leoldjuk, hogy alatta a friss, fiatal bőr felszabadulhasson. A folyamat eredményeképpen a hegek és a ráncok enyhülnek, de a készítmények megfelelő alkalmazásával – azaz rendszeres használat, megfelelő és kiváló minőségű hatóanyag-koncentrátum mellett – akár teljesen is eltűnhetnek. A hámlasztás nagy előnye abban rejlik, hogy meggyorsítja a bőr megújulási folyamatát azáltal, hogy az úgynevezett szaruréteget egyenletesen eltávolítja. 

A hámlasztókat számos bőrproblémára tudjuk eredményesen alkalmazni, így rendszeres használatuk javasolt az anti-aging hatás elérésén túl ráncos, egyenetlen, fakó, a napfény hatására károsodott bőrre, tág pórusok megléte esetén, aknéra hajlamos bőrre, pattanások és mitesszerek esetén, továbbá a hegek és az egyenetlen bőrfelszín kezelésére. 

Olvass tovább a hámlasztásról ITT!

Szöveg: natics.hu

No Comments