Sajnálom a férfiakat, akik ilyen nőkkel találkoznak…

Beszéljünk egy kicsit arról is, hogy mi a helyzet randi fronton, ha nem nők vagyunk.

Mi itt a magazinnál rengetegszer írunk arról, hogy nem életcél, hogy férjet fogjunk, hogy az egyedülálló, szingli életkornak is megvannak a szépségei és tanulságai, és arról is, hogy hogyan kerüljük el a ragadozókat. Vagy ha már tönkretették a nyarunkat/telünket, hogyan rakjuk össze magunkat egy ilyen csalódás után.

Nem mehetünk el azonban szótlanul amellett, hogy jónéhány nőtársunk olyan dolgokat művel a pasikkal, hogy még nézni is rossz, pláne hallgatni barátaink történeteit.

Tudjuk, hogy ismerkedni nem könnyű. Tudjuk, hogy az éjszakába jó eséllyel le sem merészkedik az ember lánya, ha kapcsolatot keres. Mert ott, ugye nem fogja megtalálni. És azt is tudjuk, hogy olyan kusza világot élünk, amikor egyáltalán nem könnyű kitalálni, hogy mi a fenét akar a másik, legyen nő, vagy férfi.

De, csajok, az ég szerelmére, legyetek már normálisak! (Akinek nem inge, ne vegye magára…)

Lehet hajtani a karriert, és keménynek lenni, de ha nem fér bele egy kapcsolat, mondjátok meg, és hagyjátok békén a pasit. Hadd menjen tovább és találjon egy olyan nőt, aki szeretne családot alapítani.

Ugyanitt: ha nem akarsz családot, légyszi közöld a delikvenssel, mert ő ugyanúgy kifuthat az időből mint te. Nem nagypapa akar lenni, hanem apa.

Lehetsz határozott és tudhatod, hogy mit akarsz, de most komolyan… mi az, hogy nem mehet el a barátaival sörözni vagy bulizni? Mi az, hogy engedélyt kell kérnie? Akár mikor meghallom, hogy “El kell kéredzkednem az asszonytól!” olyan, mintha rosszul hallanék. Hogy mi? Miféle kapcsolat az, ahol a másik félnek engedélyt kell kérnie, hogy elmehessen a barátaival találkozni?

Szóval kicsit lejjebb az agresszióval, ha lehet. Ez egyébként az élet sok területére vonatkozik.

Mindenki tudja, hogy női jogokkal erősen rosszul áll az ország – nem erről szeretnék most beszélni. Hanem arról, hogy sok-sok olyan férfit ismerek, aki ki sem mer nézni a nő szoknyája mögül, mert azonnal jön a verbális agyonverés.

A férfinak nem kell engedély kérnie, hogy elmehessen focimeccsre. Hagyjuk már ezt 2019-ben!

Szeressük a férfiakat annyira, hogy az ő érzéseikre is odafigyelünk. Ugyanis egyáltalán nem “csak szexet akaró mocsadék” mind. De nem ám…

Nézd meg ezt is:

No Comments