9 ok, ami miatt a “modern randizás” egyszerűen nem működik…

Legalábbis olyanoknak, mint én. Szerintem nem vagyok egyedül.

Az első, hogy meguntam az örökös sms-ezést. Azt gondolom, hogy ha valaki kíváncsi rám hívon el egy kávéra, vagy legalábbis hívjon fel. 

A második, hogy szerintem nevezzük nevén azt, hogy randizunk. Nem “dumálunk” vagy “lógunk”. Szerintem ha hetente többször vágyunk egymás társaságára akkor mondjuk ki, hogy ez bizony randi. (Persze ettől még nem kell azonnal kiírnod, hogy “kapcsolatban” vagy.)

A harmadik, hogy elegem van abból, hogy komolytalan személyek elcseszik az időmet csak azért, hogy a saját egójukat etessék.

A negyedik, hogy túl sok olyan szabály lett a randizással kapcsolatban, ami teljes nonszensz. Miközben a jóizlés, a kedvesség, vagy éppen az, hogy fair legyél a másikhoz kihalóban van.

Az ötödik, hogy néhány férfi nem viseli el, ha nemet mondunk. Ha nem akarok veled találkozni és ezt megmondom ne terrorizálj légyszi a Facebook-on, vagy sms-ben, hogy “ezmegaz” vagyok. Nem szeretnék veled találkozni, fogadd el, lépj tovább.

Ugyanakkor a hatodik dolog, hogy ha valaki őszintén kifejezi az érzéseit, az ciki, és gáz. Én tudatni szeretem ha valaki tetszik, és ettől még nem kell meghülyülni és eltűnni a balvégen. Ha nem kölcsönös az érdeklődés hagyjuk békén egymást.

A hetedik, hogy azonnal össze kéne szednem magam, ha valaki megbánt és már kéne is rohannom a következő randira. Ez nekem nem megy. Ha valaki cserben hagy, és szó nélkül lelép, az nekem fáj. Még akkor is, ha semmi extra nem volt közöttünk. Megbántva érzem magam.

A nyolcadik, hogy elég volt a játékokból. Ha szeretnélek látni azonnal válaszolni fogok az sms-re, ha érdekelsz ki fogom magam rittyenteni a randira, és igen, zavarban is leszek, ha úgy hozza helyzet.

A kilencedik, és talán ezt unom a legjobban, hogy miközben az emberek nagyrésze igazi, régimódi kapcsolatra vágyik, mégis ezeket a hülye “modern randi szabályokat” követi. Ebből tényleg elég volt.

Ha tetszem tudod hol találsz, ha meg akarsz ismerni, köszönj rám, ha érdekellek hívj el egy kávéra.

Nézd meg ezt is:

No Comments