10 indok, hogy miért azzal a lánnyal lesz a legjobb kapcsolatod, aki segít az embereken

Nem találtad meg még Álmaid Nőjét? Lehet, hogy rossz helyen keresgélted eddig, és nem arra figyeltél, amire a legjobban kell: arra, hogy hogyan viselkedik más emberrek a leendő barátnőd. Pedig ez elég fontos? És hogy miért? Íme néhány indok!

Nem adja fel!

Ha olyan lányt választasz magad mellé, aki szereti az embereket, akkor ő jó esetben nem fogja abbahagyni a próbálkozást, mert tudja, hogy mindenki szerethető és nem szabad feladni már a legelején a dolgokat. Hiszen ő tudja, hogy senki sem tévedhetetlen, és ez alól te sem vagy kivétel!

Mindig meglátja a legjobbat az emberekben

Ő mindig túlmutat a felszínességen, a mélységet és az értelmet keresi az életben. Ő látja fogja benned is a legjobbat, az éned igazi potenciálját, még akkor is ha te még most nem látod magadban.

Mindig fejlődik és képzi magát

Ő tudja, hogy még mindig tanulnia kell, így mindig megpróbál jobb lenni napról napra, és először a saját problémáit javítja ki, aztán fordul a másik feléhez, hogy neki is segítsen a saját problémái megoldásában.

Nem veszíti el a reményt

Nem számít, hogy hány ember mondja neki, hogy nem tudja megjavítani az embereket, hogy az emberek csak saját maguk javíthatják ki, ő tudja, hogy mindenkinek segítségre van szüksége, még akkor is, ha nem ismeri el, és nem hagyja. Őt nem riasztják el a megtört emberek, ő segíteni akar rajtuk is, még akkor is, ha első ránézésre nincs remény.

Igyekszik mindenkit meggyógyítani

Ő aztán tudja, hogy milyen összetörtnek lenni, főleg ha az ember szíve törik össze. Ő egy igazi szívösszeragasztó mester, mert tudja mit kell tenni, hogy összeforrassza a töréseket.

Nem fél a sötét oldaladtól

Ez az ő területe! Ez az, amikor végre munkába állhat, és ez az, amit ő a legjobban szeret. A sötét és csavaros személyek, a fájdalom és a szívfájdalom. Valamint azok a dolgok, amiket az emberek tipikusan el akarnak rejteni a másik elől. Ő viszont szereti a sötét oldalt, mert látja benne a fényt.

Szereti a tökéletlen embereket

Valójában még jobban szeretni fog téged a tökéletlenségeid miatt. Azt fogja mondani, hogy a tökéletlenségeid mennyire erőssé és szebbé tesznek téged. Hiszen hibátlan ember nem létezik, és a tökéletlenségeket el kell fogadni, és meg kell szeretni.

Megbocsát az embereknek

Ő tudja, hogy a megbocsátás egy igen erős erő, és tudja, hogy az emberek megérdemlik ezt, még akkor is, ha a cselekedeteik nem mindig indokolják. Ő még akor is megbocsát, ha valaki nem mondja ki a “sajnálom” szót.

Úgy lát téged, mint egy projektet, amit be kell fejezni

Ellentétben más emberekkel, akik azt gondolják rólad, hogy miután nem sikerült megjavítanod a hibáidat, elhagynak téged, ő veled marad és még jobban szeret, mert azt szeretné, ha boldog lennél. Még azzal is együtt tud élni, hogy sokat kell még dolgozni a kettőtök kapcsolatán.

Jobbá akarja tenni az egész világot

Egy lány, aki szereti az embereket, azt akarja, hogy minél több embert megjavítson. És ez nemcsak a kapcsolatotokra korlátozódik, hanem a világra is. Ő nem fél segíteni a világnak a kedvességével, elszántságával, és nagylelkűségével. Az ilyen emberek váltják meg a világot!

Ezt is érdemes elolvasni!

No Comments