Barátokból szerelmespár – Ismerd meg Daniel Craig és Rachel Weisz sztoriját

Egy történet arról, hogy hogyan kötötte össze életét a két hollywoodi csillag a barátságtól az első közös gyermekükig.

Már évtizedek óta barátok voltak

Sokak számára meglepetés volt, amikor Rachel Weisz a Marie Claire magazin számára adott 2012-es interjúban bevallotta, hogy évek óta ismerik egymást Daniel Craiggel. Mindkettőjük karrierje a 1990-es évek elején indult, de akkor még mással éltek együtt. 1992-ben Daniel Craig feleségül vette Fiona Loudon színésznőt, akitől egy lánya is született, majd a pár 1994-ben el is vált egymástól. Rachel Weisz 2001-ben kezdett el randizni Darren Aronofsky-val, akitől egy fia született. Rachel az interjúban elárulta, hogy nem volt szerelem első látásra számára Craig, de ezt nem is tagadja.

Kettőjük kapcsolata egy közös filmmel kezdődött

2010-ben egy thriller (Dream House) hozta össze a párt. A filmben egy házaspárt játszottak, a bulvárlapok szerint már a forgatáskor érezhető volt a kettőjük közötti kémia, és nem is kellett sokat várni arra, kiderüljenek, hogy Rachel kapcsolata Aronofsky-jal megromlott. Az elején Rachel tagadta, hogy köze lenne filmes partneréhez Daniel Craighez, és hiába üldözték őket a paparazzók nem tudtak közös képet készíteni róluk.

Gyors házasság titokban

2011 júniusában megerősítették, hogy Craig és Weisz New Yorkban házasodtak mindössze négy vendéggel, köztük Craig 25 éves lányával és Weisz 8 éves fiával. Alig fél évvel azután történt ez, hogy elkezdtek pletykálni róluk. És hogy miért is tartották titokban az esküvőt és a házasságot? Erre a James Bondot alakító színész adott választ egy interjúban:

Nagyon szűk körben esküdtünk, de rengeteg embernek mondtuk köszönetet, hogy odáig jutottunk, ahová. Ezt viszont magánemberként szerettük volna végrehajtani. A lényeg azon volt, hogy titokban menjen minden.” – mondta Craig a GQ magazinnak adott interjújában. A pár nem osztott meg semmit sem az esküvőről, de Rachel elárulta, hogy büszkén viseli a gyűrűjét és nagyon boldog.

A házasság teljesen természetesen jött

Rachel elárulta, egy későbbi interjúban, hogy nem tervezte, hogy hozzámegy a James Bondot alakító színészhez, sőt!

“Soha nem gondoltam, hogy újra férjhez megyek. Nem törekedtem erre, sőt! Éppen az ellenkezőjét szerettem volna. Nem tudtam úgy nézni a házasságra, mint egy romantikus komédiára, ahol én vagyok James Bond felesége. Mi ennél sokkal csendesebben élünk. A házasság azonban fontos dolog, de nálunk ez teljesen természetesen jött. Senki sem eröltette rá a másikra, mindketten akartuk.”

A jó kapcsolat titka

Rachel és Daniel nem verik nagy dobra kapcsolatukat, pedig már közös gyermekük is megszületett, mégsincs velük tele a bulvársajtó. Keveset beszélnek egymásról, és csendesen élnek. Amikor interjúkban vesznek részt, akkor jól eltudják különíteni a munkát és a magánéletet. A pár közös hobbija egyébként a főzés. Nagyon sokszor főznek együtt, és sorra próbálgatják végig a különböző nemzetek konyháinak fogását.

A házaspár boldogan neveli együtt közös gyermeküket, de teljesen távol tartva a magánéletüktől a médiát. Jó példa ők arra, hogy így is lehet élni. Botrányok nélkül, csendesen!

forrás

Ezt olvastad már?No Comments