Ez a legrémesebb tulajdonságod – legalábbis a csillagjegyed szerint

Gondolkoztál már azon, hogy a környezetetben élőknek nem mindig könnyű veled. Gyere velünk egy kis játékra és megtudhatod, hogy melyik az a tulajdonságod, amellyel mások agyára tudsz menni.

Kos

Ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azoknak kellene, akkor a mi szeretett kosunk olyan lesz, mint egy óriásbébi. Az sem ritka, hogy egy kisebbfajta hiszti-rohamot kapjon, ha valaki nem figyel rá.

Bika

Aki túlságosan is büszke arra, hogy jól bánik a pénzzel, könnyen anyagiassá válhat. Az biztos, hogy remek dolog a spórolás és érdemes átgondolni, hogy arra a bizonyos dologra valóban szükségünk van-e, de azért a megszállottságnak is vannak határai.

Ikrek

Az ikrek jegy szülöttje néha annyira kétarcú tud lenni, hogy nem könnyű minden esetben megbízni benne. Persze nem szándékosan ilyen, de azért azt jobb, ha tudja, hogy a kívülállóknak ez kissé zavarba ejtő lehet.

Rák

Láttátok már Kim Kardashian sírós képeit a neten? Ha nem, akkor most vessetek rá egy pillantást, mert a rákok is pont ilyenek, amikor sírnak. Bocsánat, de ez az igazság. És sajnos hajlamosak mindenen sírva fakadni.

Oroszlán

Az oroszlánnal igazán egyszerű a dolgunk: rémesen egoista. Szerencsére sok múlik a személyiségén és van olyan nagymacska, akinek elég csak annyi, ha napjában legalább néhányszor megdicsérjük.

Szűz

A szűz annyira, de annyira kritikus tud lenni! Mivel magával szemben óriási elvárásai vannak, azt gondolja, hogy mindenki képes arra, amire ő. És sajnos a kritikáját nem mindig vicces formában tálalja.

Mérleg

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a mérleggel lehet a legkönnyebben kijönni. Mindig kedves és igazságos, de sajnos néha annyira, hogy az már-már émelyítő.

Skorpió

Vigyázat, fagyveszély! A skorpió annyira hideg tud lenni, mint egy jégkocka. Egy szempillantás alatt felszippant, megrág és mielőtt még akár csak egyet is pislogna, kiköp.

Nyilas

A nyilas rémesen arrogáns. A magabiztossága egy csapásra nárcizmusba fordulhat és szinte elviselhetetlen lesz.

Bak

A bak igen hajlamos a sznobságra, és ha gonoszak akarnánk lenni, úgy is mondhatnánk, hogy felsőbbrendűségi komplexusa van. De mivel mi alapvetően kedvesek vagyunk, fogalmazzunk csak úgy, hogy a bak úgy érzi, bizonyos dolgok felett áll.

Vízöntő

A vízöntő az abszolút különc. De nem mindig éppen elbűvölő módon. Csak úgy, minden magyarázat nélkül…

Halak

A halak olyan, mint egy nagy hópehely. Rendszerint annyira el van foglalva azzal, hogy saját világában lubickoljon, hogy teljesen elfelejti a valóságot és azt, amit valójában eltervezett. Ő az, aki általában lemondja a találkozót. Persze, éppen amikor te már indulnál. Vagy ami még rosszabb: néha el se megy.

Forrás

No Comments