13 titok, ami a párok szerint a hosszú kapcsolat titka

Kellenek a harcok, de kell az is, hogy engedjük. De a legfontosabb, hogy szeressük egymást. Párok mesélnek arról, hogy mi a hosszú kapcsolatuk titka. Érdemes tanulni tőlük!

Egy kapcsolatban rengeteg buktató van, de mindketten tehetünk az ellen, hogy ezeket könnyedebben vegyük és ne őröljön fel minket a napi rutin. 13 pár mesélte el, hogy náluk mi segített a nehéz időkben, és mi vezetett ahhoz, hogy már nagyon régóta egymás mellett állnak – jóban, rosszban.

Elfogadod, hogy a kapcsolatotok kötelezettségekkel jár

Előfordulhat, hogy nem akarod mindig azt, amit a partnered szeretne – például munkahelyi rendezvényekre menni vele, vagy éppen ugyanaz a sportot űzni – de azt is tudd, hogy a másik fél mindig örömmel fogadja, ha te megérted ezeket a dolgait. Ha néha te is részt veszel ezekben nem leszel kevesebb.

Légy őszinte vele ha a közös eseményekről van szó

Nem kell mindenhová elkísérni a párodat. Légy biztos abban, hogy elmondhatod neki, hogy nem szeretnél részt venni a számodra antipatikus családtagja születésnapján, vagy a haverjai által szervezett Super Bowl döntő megnézésén.

A kis meglepetések segítenek életben tartani a kapcsolatotokat

Szereti a kedvesed csokoládé fagylaltot? Szerezz be neki és lepd meg vele egy hosszú nap után. Tudod, hogy a párod utál mosogatni? Légy te az, aki megcsinálja ezt a tevékenységet. Nem kell nagy dolgokra gondolni, az apró meglepetések a legjobbak. Így mindig érezni fogja, hogy gondolsz rá!

Ne eröltesd rá a barátiadat!

Nem kell, hogy megosztozzatok a barátokon. Nyugodtan szervezz te is a csajokkal programot, és őt is engedd el a saját barátaival bulizni. A srácokkal nem kell jóban lenne, csak mert a kedvesed barátnője vagy. A párok baráti körét sem kell összemosni, megférnek egymás mellett a kis csoportok, ahogy ti is választhattok, hogy melyikben szeretnétek elmerülni időközönként.

Csókold meg mikor hazaér, csókold meg mielőtt elmennél

Az egyik legédesebb dolog, ha túl korán kell elmenned dolgozni, hogy mielőtt elmész, megcsókolod az alvó párodat. Mindig kísérd ki őt, amikor elmegy és adj neki búcsúcsókot. A nap végén adott puszik is azt jelentik, hogy még mindig érdeklitek egymást. Ne maradjon ki ez a napotokból!

Néha nemet kell mondani a meghívásokra!

Csak azért, mert a naptárotok üres, nem jelenti azt, hogy mindig ráértek elmenni a barátokkal, családtagokkal ide-oda. Fontos az együtt töltött idő, és az, hogy mondjatok le programokról a saját javatokra.

Kezeld magatokat családként, de vegyél részt az ő családjának életében is

A kedvesünknek nagyon jól fog esni, hogy családként gondolsz magatokra. Persze ettől a ti családotok is fontos még. Tölts megfelelő minőségi időt a párod családjával, ez megerősíti az összetartozásotokat.

Több “szeretlek” jobb, mint a kevesebb

Nem lehet elégszer kifejezni az érzéseinket. Adj ezeknek hangot minden nap, mert fontos.

Amikor beteg, kezeld komoly dologként ezt

Nőként legyintünk a férfi náthára, de ne bagatelizáld el ezt sem. Bármi baja van a kedvesednek, segíts rajta. Menj el a gyógyszertárba, főzz neki teát, és gondoskodj róla. Ha a helyzet megfordul, ő is segíteni fog neked és nagyon jól fog ez esni.

Ha a párodnak húzós időszaka van vedd le a terhet a válláról

Ha a másik feled egy őrült időszakon megy keresztül, akkor segítsd azzal, hogy nem kérsz rajta mindent számon. Hagyd, hogy pihenjen, és végezd el helyette a házimunkát, a főzést, vagy bármi olyat, amit a kedvesed csinált előzőleg. Fordított esetben ő is segíteni fog neked majd megkönnyíteni ezt a hasonló időszakot.

Légy pontos!

A férfiak utálják, ha egy nőre várni kell. Sok értelmetlen harc van abból, hogy valaki nem készül el időben. Te ne légy ilyen! Mindig érj oda időben a megbeszélt helyekre, és kezdj el készülődni indulás előtt legalább 20 perccel. Így biztos, hogy nem lesz vita ebből!

Védd meg a párodat!

Te vagy a legnagyobb támogatója, így viselkedj is úgy. Mindig állj ki a párod mellett a családi vitákban, és ne hagyd, hogy durvaságokat mondjanak róla.

Tájékoztasd őt az egyéni programjaidról

Összefutottál egy régi barátnőddel az utcán és elmentek együtt vacsorázni? Szuper dolog, de ne felejtsd el, hogy a párod nem tud erről. Mindig oszd meg a saját terveidet vele, így nem fog izgulni, hogy hol vagy. Nem az engedélyét kell kérned, hanem ez egy udvarias lépés a részedről.

forrás

Neked van valami bevált tanácsod? Oszd meg velük kommentben!

Ezt is érdemes elolvasni!
No Comments