9 híres pár, akiknek szerelmi háromszöge megdöbbentette Hollywoodot

A randizás nehéz dolog, Hollywoodban a társkeresés pedig még nehezebb. Mert itt mindenki a hírességekről beszél, így szinte lehetetlen normális kapcsolatot kialakítani, hiszen mindenki azt találgatja, hogy ki kivel van együtt, vagy éppen ki szakított kivel egy harmadik fél miatt. Híres hollywoodi szerelmi háromszögeket hoztunk, amik felborzolták az egész világot!

Eddie Fisher, Debbie Reynolds és Elizabeth Taylor

Debbie Reynolds és Eddie Fisher az egész kapcsolatukat Hollywood előtt élte. Reynolds 2015-ben bevallotta, hogy jóban volt anno Elizabeth Taylorral, miután egyszerre mentek az MGM-hez dolgozni. Amikor a férfifalóként elhíresült Elizabeth férjhez ment a harmadik férjéhez Mike Toddhoz, még senki sem sejtette, hogy milyen érdekes szerelmi háromszög bontakozik majd ki ebből. Amikor Todd egy repülőgépbalesetben meghalt Eddie Fisher elcsábította a gyászoló Elizabeth Taylort és gyorsan elvált Debbie-től, aki Taylor legjobb barátnője volt… Todd balesete és Elizabeth és Fisher frigye között alig telt el egy év. A gaz csábító Eddie Fisher karrierje ezután hanyatlani kezdett, Elizabeth pedig újabb férfi után nézett.

Spencer Tracy, Louise Treadwell és Katharine Hepburn

Spencer Tracy és Katharine Hepburn volt a tökéletes pár Hollywoodban, de a kapcsolatuk előtt sok érdekesség történt. Tracy a 20-as években feleségül vette Louise Tredwellt, és a vallásuk nem engedélyezte a válást, hiába éltek már külön. Végül Hepburn és Tracy együtt voltak a nő haláláig, és még közös filmet is forgattak, pedig a férfi ugye nem válhatott el előző feleségétől…. Hollywoodban akkoriban nyílt titok volt, hogy Spencer és Katharine együtt vannak, úgy hogy a férfinek volt már egy felesége.

Johnny Cash, Vivian Liberto és June Carter Cash

A tökéletes szerelmi történet volt Johnny Cash és Vivien Liberto kapcsolata. A pár 1951-ben találkozott egy görkorcsolyapályán, majd a férfit a légierőhöz rendelték. A három év szolgálat alatt több ezer oldalnyi szerelmes levéllel lepte meg kedvesét. Később összeházasodtak és négy gyermekük született. Johnny később azonban sztár lett, sokat utazott és megismerkedett June Carterrel, akivel össze is jöttek. Vivian kérte a házasság felbontását, majd később Johnny feleségül vette Junet.

Courtney Love, Billy Corgan és Kurt Cobain

Courtney Love és Kurt Cobain mindig is a rock and roll egyik szimbolikus párja volt, de Courtney nem mindig volt együtt Kurt Cobainnal. A 90-es években Courtney a The Smashing Pumpinks banda énekesével Billy Corgannel kavart. A Smashing Pumpkins abban az időben együtt játszott a Nirvánával, így került kapcsolatba Courtney és Billy. Amikor Courtney összejött Cobainnal a kapcsolatukból villámgyorsan megfogant későbbi lányuk Frances, Billy pedig méltán érezhette magát furán, hiszen az egész az ő szeme előtt zajlott.

Meg Ryan, Dennis Quaid és Russell Crowe


Meg Ryan és Russell Crowe Ecuadorban ismerkedett meg egymással 2001-ben amikor közös filmet forgattak. A bulvárlapok akkor kezdtek pletykálni kettőjükről, és arról, hogy Meg már nincs jóban a férjével Dennis Quaiddel. Meg Ryan próbálta tagadni, hogy a házassága megromlását nem Crowe idézte elő, de a pletykalapok szétszedték. Állítólag Quaid is megcsalta a házasságuk alatt, így a válás elkerülhetetlen volt. Ám hiába volt Meg szingli és jött össze Russel Crowe-val a kapcsolatuk gyorsan elromlott a nyilvánosság érdeklődése miatt, ráadásul közös filmjük is nagyot bukott.

Billy Crudup, Mary-Louise Parker és Claire Danes

2003-ban, Billy Crudup és Mary-Louise Parker már 8 éve volt együtt, amikor bejelentették, hogy Parker az első gyermekükkel várandós. Néhány hónappal a szülés előtt azonban Crudup elhagyta nejét, hogy Claire Danes-szel legyen. Claire és Billy egy közös filmforgatáson ismerkedtek meg és jöttek össze, ám kapcsolatuk nem bizonyosult tartósnak, csak 3 évig voltak együtt, majd szakítottak.

Brad Pitt, Jennifer Aniston és Angelina Jolie

Brad Pitt és Jennifer Aniston voltak Hollywood legszexibb párja 1998-ban, amikor elkezdtek randizni egymással. A lagzijukra állítólag 1 millió dollárt költöttek és 2005-ig tartottak ki egymás mellett, amikor is Pitt elkezdte Angelina Jolie-val forgatni a Mr és Mrs Smith című filmet. A páros itt került egymáshoz közelebb, mindenki arról pletykált, hogy Jennifer Anistont felszarvazták. Persze később ezek a pletykák igaznak bizonyultak, főleg amikor Brad Pitt és Jennifer Aniston bejelentette, hogy válnak. Brad előtt megnyílt a szabad út, és végre összejöhetett Jolie-val. A pár 2014-ben házasodott össze, de házasságuk nemrég megromlott. Jolie arra hivatakozott hogy Pittnek alkoholproblémái vannak.

Kristen Stewart, Robert Pattinson és Rupert Sanders


A Twilight filmekkel befutó Kristen Stewart és Robert Pattinson igazi tiniálompár volt. A filmben is szerelmespárt alakító Stewart és Pattinson a valóságban is egy pár lett, ám amikor Kristen a Hófehérke és vadászt kezdte forgatni valami megtört. A színésznőt lencsvégre kapták, amint a film rendezőjével Rupert Sandersszel csókolózik, és ezek a képek bejárták a világsajtót. Robert Pattinson 2013-ban a képek megjelenése után szakított a lánnyal, Rupert felesége pedig azonnal beadta a válópert, mert férje megcsalta őt a fiatal Kristen Stewarttal. Azóta nagyot fordult a világ. Kristen bevallotta, hogy biszexuális és összejött Stella Maxwell modellel, és Robert Pattinsonnak is van párja. FKA Twigs énekesnő és az egykori vámpír jól megvannak együtt.

The Weeknd, Selena Gomez, Bella Hadid

Bella Hadid modell és a Weeknd néven ismertté vált rapper 2016-ig járt együtt, ám nem igazán tudtak elszakadni egymástól és titokban még mindig együtt voltak, holott a nyilvánosság előtt szingliknek tűntek. Weeknd elkezdte reklámozni új albumát, és a 2016-as The Victoria Secret Fashion kifutóján elő is adta új dalát. Itt vonult egykori barátnője Bella Hadid is, aki teljesen kiakadt, amikor nem sokkal később Weeknd randizni kezdett Selena Gomez énekesnővel. Hadid úgy érezte, hogy Weeknd elárulta őt, mert még együtt voltak, amikor a férfi új társ után nézett. Hát igen, Hollywoodban a szerelem nem örökérvényű dolog…

forrás

Tudtad, hogy ők is a forgatáson jöttek össze?No Comments