Így viseld kedvenc leggingsedet!

Akin egyszer már volt leggings az tudja, hogy nincs is annál kényelmesebb viselet. Most megmutatjuk, hogy mivel kombináld, hogy bárhová fel tudd venni és mindig csinos legyél benne.

1. A gyerek meccseire:

taymbrown

Mivel a leggingset eredetileg sportoláshoz találták ki, mi is lehetne jobb választás egy sporteseményre? Már csak a tornacipő, egy hatalmas sál és baseball sapka kell, hogy teljes legyen a hatás.

2. Ebédhez a barátnőddel:

merricksart

Tökéletes öltözék a várva várt ebédhez legjobb barátnőddel. Kényelmes (hiszen egy leggings van rajtad) és nőies egyben, amelyhez a szőrmellény adja azt a bizonyos WOW-faktort.

3. Edzéshez:

blissfulhappenings

Ha a leggingset egy vagány feliratos pólóval párosítod, mint itt a képen, az edzőteremben senkinek nem lesz kétsége afelől, hogy anya vagy, méghozzá a legkeményebb fajtából!

4.Randira:

curvygirlchic

Ha a leggingset magassarkúval és egy ilyen dögös zakóval veszed fel, készülj fel, hogy mindenkinek leesik majd az álla.

5. Munkába:

girlwithcurves

Ki mondta, hogy az irodába nem lehet leggingset felvenni? Mindössze annyi a trükk, hogy viszonylag konzervatívabb darabokkal kell kombinálni, mint egy fehér blúz és egy blézer.

6. A reggeli rohanáshoz:

natalieborton

Egy ideális világban teljesen normális lenne, ha pizsiben egyszerűen beugranánk a kocsiba és eldobnánk a gyerekeket a suliba. De sajnos kiszámíthatatlan, hogy mikor kell kiszállni a kocsiból… Többek között ezért van szükségünk egy egyszerű fekete leggingsre és egy kiskabátra, mert az bárhol megállja a helyét.

7. Bevásárláshoz:

sarahknuth

Az olyan unalmas vásárlásokhoz, mint az ennivaló beszerzése nincs kényelmesebb, mint a jól bevált tornacipő-leggings kombináció, feldobva egy laza pulcsival és farmer-vagy bőrdzsekivel.

8. Játszótérre:

lydia.webb

Ez egy igazi menő-mami szerelés a játszóra: tornacipő, bőrhatású leggings és egy bő kabát.

9. Otthonra:

thesisterstudioig

Ez az összeállítás abszolút remek választás bármilyen otthoni tevékenységhez, legyen az legózás a gyerekekkel, főzés vagy olvasás. Még akkor is megállja a helyét, ha hirtelen el kell ruccanni valahová.

10. Egy ebédhez a rokonokkal:

bevcooks

Kinek nincs szüksége egy kis plusz támogatásra, ha rokonokhoz készül vendégségbe? Éppen ezért lehet tökéletes egy kényelmes leggings és hozzá egy egyszerű fehér garbó.

Reméljük, neked is sikerült megtalálni a kedvencedet!

Forrás

No Comments