Mi lesz, ha ez az év még nehezebb lesz, mint az előző?

Sajnos, van rá esély…

A tavalyi évtől boldogan búcsúztunk el, hogy aztán belépjünk a következőbe, ami rengeteg változást hoz majd nekünk. Hogy éppen miként fogunk ehhez alkalmazkodni, nem mindig tőlünk függ. (De muszáj megpróbálni.)

Olvasd el ezt is:

Az asztrológia a “Merkúr évének” nevezi 2019-et, amelybe ki-ki kedve és ideje szerint mélyebben is elmerülhet, de egy biztos: a megpróbáltatásoknak, a változásoknak nem lett/lesz vége. Még.

Idén rengeteg olyan villámcsapás szerű dolog érhet bennünket, amelyekre egyáltalán nem voltunk/vagyunk felkészülve. A történések mélységétől függ, hogy mennyire tudunk megbarátkozni ezekkel, és milyen gyorsan.

Az biztos, hogy a Merkúrt ismerve idén a gyorsaságon van a hangsúly. Aki gyorsan tud reagálni fent marad, aki pedig beleragad a múltba, nehéz időszakon fog keresztül menni.

Az asztrológusok egyértelműen állítják, hogy 2019-ben érkezik jónéhány olyan változás, amire egyáltalán nem számítottunk, és rugalmasságunk vagy rugalmatlanságunk nagyban befolyásolja majd azt, hogy hogyan folytatódik az életünk.

Véletlen találkozások, egyik pillanatról a másikra megszűnő kapcsolatok, váratlan változások mind anyagilag, mind érzelmileg kísérik ezt az évet.

Még arra sem volt időnk, hogy az előzőt kiheverjük, igaz?

Igaz. De, ha nem ér bennünket felkészületlenül az, hogy idén semmi sem biztos, (de tényleg) akkor talán nem leszünk annyira elveszettek.

Mondhatnánk, hogy csak annyit kapunk, amennyit elbírunk, és ez a közhely igaz is.

Ez az év arról szól, hogy meglássuk a szépséget a változásokban, és vegyük észre ott is, ahol nem kerestük. Minél többet teszünk a környezetünkért, annál boldogabbak leszünk mi is…

Készüljünk fel arra, hogy ez az év sem lesz könnyebb, de ne temessük el, hiszen a sok változásban megtalálhatjuk magunkat.

Nézd meg ezt is:

No Comments