Létezik az a szerelem, amelyre érdemes várni

Várd ki azt a kapcsolatot, amely tele van csupa jóval, de mégis valahogy tökéletlen, mert így lehetőséged lesz megtapasztalni a szerelmet teljes valóságában, ami soha nem tökéletes és soha nem hibátlan.

Mert eljön az a szerelem, amelyben a másik annyira bízik benned, annyira tudja, hogy mire vagy képes, hogy ahelyett, hogy letörné a lelkesedésedet és az önbizalmadat, bátorít, hogy kilépj a komfortzónádból és egyre tovább és tovább merészkedj. Ő az, aki bíztat és kihívások elé állít, anélkül, hogy úgy érezned, nem vagy elég jó, vagy nem érdemled meg a boldogságot.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amely megtanítja neked, hogyan küzdj helyesen. Amelyben nem kell kiabálni és fájó dolgokat vágni a másik fejéhez, hogy úgy érezd, meg tudtad védeni magad, de amelyben nem kell eltemetned az érzéseidet sem és mindent a szőnyeg alá söpörni csak azért, hogy viszonylagos béke legyen.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amely megmutatja, hogy igenis lehet harcolni valamiért, egészen addig, amíg nem bántjátok egymást, hanem elmondjátok a bennetek lévő érzéseket és fájdalmakat, és amelyben a másik ugyanúgy elmondhatja, azokat a dolgokat, amelyekről Ő úgy gondola, hogy Te rosszul csinálod.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amely megnyugtat és azt az embert, aki mellett a békét és az állandóságot érzed.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amely segít abban, hogy máshogy is gondolkodj, de mindezt anélkül, hogy elveszítenéd a saját látásmódodat és azt, aki vagy. Mert ez az ember lesz az, aki úgy mutatja meg, hogy létezik egy másik világ is, hogy nem erőlteti rád a saját gondolatait. Ő lesz az, aki újat taníthat neked és aki szeretné, hogy te is tanítsd őt.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amelyben kevésbé érdekelnek majd azok a dolgok, amelyekről valahol már te is régóta tudod, hogy nincs nagy jelentőségük; azok a dolgok, amelyekre túl sok időt és energiát pazarolsz a nagy semmiért. És ez lesz az a kapcsolat, amelyben úgy érzed majd, mintha egy hatalmas szikla gördült volna le a mellkasodról, amint rájössz, hogy kár ezzel a sok hülyeséggel foglalkozni.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amely megijeszt…de csak abban az értelemben, hogy felismered, hogy a másiknak mekkora szíve van és az mennyire törékeny. Van valami csodálatos és egyben egy kicsit félelmetes is a másik sebezhetőségben, mert nagyon kell rá vigyázni.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amelyben sokkal inkább önmagad lehetsz, mint korábban bármikor. Ez a kapcsolat elhozza számodra a békét, amelyet mindig meg szerettél volna találni és az embert, aki mellett biztonságban érezheted magad.

Várd ki ezt a kapcsolatot, amely mindezzel megajándékoz és soha nem fogod megbánni!

No Comments