Kipróbáltuk: Természetes arctisztítás luxus köntösben!

Megkértük beauty szakértőnket, Kingát, hogy vegye szemügyre, hogy találkozik-e a külső szépség, a minőségi beltartalommal a Sea of Spa arclemosójánál. Ezt a választ küldte nekünk:

“Az izraeli Sea of Spa márka híres csodásan kivitelezett kozmetikumairól, a tégelyekről, üvegekről sugárzik az elegancia és a magas minőség.

Szerencsére nem csupán a csomagolás az, ami szemet gyönyörködtető, a beltartalom is magáért beszél. A mélytisztító, Holt-tengeri iszapos maszkot már leteszteltük és imádtuk, ezúttal pedig egy arctisztító volt soron, hogy bizonyítson.

rbt

Az Aktív arctisztítótej csupa finom zöldséget és értékes növényi kivonatot tartalmaz, a legfontosabb kiemelni talán a homoktövist és a sárgarépa olajat, ők ketten sokat tesznek azért, hogy ez a frissítő lemosó hatékonyan távolítsa el a sminket, de ne szárítsa a bőrt – és hát fogyasztani is ajánlott őket az egészséges életmódhoz, nálam például a homoktövis ivólé személyes kedvenc.

Ez a klasszikus tejes arctisztító személy szerint nekem sminklemosásra vált be a legjobban, annak viszont tényleg nagyon jó: nem csípi a szemet, de szépen, gyengéd mozdulatokkal is könnyen lemosható vele a vízálló szemsmink és a csókálló rúzs is és nem marad utána feszülő, húzódó érzet sem. Nálam utána természetesen következik a “rendes” arctisztítás is valamilyen erősebb szerrel, de aki szimplán csak a tejes lemosók híve, annak bőven elég lesz a Sea of Spa készítménye, mert tiszta munkát végez.
 
Ahogy a márka többi terméke, az Aktív arctisztítótej sem tartalmaz parabént, színezőanyagot, vagy kőolajszármazékokat, így érzékeny bőrre is merem ajánlani, semmilyen problémát, vagy irritációt nem fog okozni. A gyönyörűséges, masszív, csillogó arany üveg a fürdőszoba dísze, jó érzés levenni a polcról és segítségül hívni egy hosszú nap nyomainak eltakarításához. Csempésszetek ti is egy kis luxust a napi rutinotokba!”

No Comments