5 fontos dolog, amire megtanít a “Csillag születik” című film!

A Breadley Cooper és Lady GaGa főszereplésével készült mozi nem véletlenül lett hatalmas siker. A film üzenetei jócskán túlmutatnak az “egyszerű” (ja, nem) szerelmi történeten!

Ha már láttad a filmet, akkor tudod, hogy fantasztikus, és számunkra sok-sok üzenetet is hordoz!

#1: A szem nem hazudik

Tudjuk, hogy sokan nem hisznek abban, hogy szerelem szövődhet két ember között egy pillanat alatt. De az biztos, hogy a tekintet sok mindent elárul. Vágyat, hazugságot, bocsánatkérést. Ha nem hiszel a szavainak, nézz a szemébe. Tudni fogod a választ.

#2: Bízz az ösztöneidben, és vállalj rizikót!

Ha valamit el akarsz érni akkor muszáj lesz. Nem biztos, hogy sikerül, ezt nem garantálhatja senki sem. De ha meg sem próbálod… Ha úgy érzed tehetséges vagy, ha úgy érzed több van benned indulj, lépj egy nagyot előre.

#3: A zene és a művészet képes megváltoztatni dolgokat

Voltál már olyan szomorú, hogy csak a kedvenc dalod segített? Érezted már azt, hogy egy film kifejezetten neked szól, csak azért, hogy jobban legyél? Találtál már választ egy könyvben? Soha ne zárd el magad a művészettől!

#4: Ne legyél tökéletes, de legyél önmagad

Nem mindig könnyű kiállni azért, akik valóban vagyunk, ahogy valóban érzünk. De megéri. Akárcsak Allie a filmben, miután megtalálja saját hangját, igazán képes önmaga lenni, a legnehezebb helyzetekben is.

#5: Nem minden szerelem tart örökké

Még a legcsodálatosabbak sem. Különösen ha az egyik fél addikcióval küzd. Ez a betegség valódi, és aki ebben szenved segítségre szorul. A film talán legfontosabb üzenete, hogy nem lehet mindenkit megmenteni, de meg kell próbálni! A szívünk összetörhet, a szerelmünket soha nem feledjük.

Olvasd el ezt is:

No Comments