Reese Witherspoon kaliforniai háza annyira csodás, hogy azonnal beköltöznénk

Reeser Witherspoonnak zsúfolt éve volt tavaly. Leforgatta a Kis hazugságok című sorozat új évadját, aktívan részt vett a Time’s Up mozgalomban így szüksége volt egy helyre, ahol kipihenheti magát. Ezért vásárolta meg ezt a kaliforniai otthont, ami egy igazi kis zen birodalom. Lássuk!

A Csendes-óceán partján található otthon igazi béke szigete a színésznő számára, és elég csak bekukkantanunk az otthonába, hogy mi is azonnal beleszeressünk.

Reese nem is titkolja, hogy milyen csodás házban él kutyáival, férjével és gyermekeivel, sok képet tölt fel az Instagram oldalára, így mi is beleshetünk különleges sötét ajtó mögött húzódó helyiségekbe.

Az előszobában egy puha szőnyeg és hajópadló várja a látogatókat, és a család másik kutyusa, aki szintén hű családtag Witherspoonéknál.

A nappaliban rengeteg arany és sárgaréz apróság mutatja, hogy Reese szereti a fémes trendeket. A világos nappali ékköve a süppedős kanapé, amin jókat lehet aludni és a gyerekek is boldogan eljátszanak rajta.

Reesenek valószínűleg a konyha a kedvence helye, és szívesen tölti el itt az idejét, hogy süssön és főzzön családjának! A fehér metrócsempe és a szürke konyhabútor tökéletes párosítás. Nagyon jó ötlet, hogy minden hozzávaló nagy üvegekben jól átláthatóan várja a pulton a ház asszonyát.

Talán a hálószoba mutatja meg a legjobban Reese finom egyéniségét, és a déli vidék jellegzetes stílusát. A hatalmas ágyvég, a puha párnák, és a fehér-kék mintás ágynemű igazán stílusos.

Természetesen a házhoz egy hatalmas kert is tartozik, amiben több fát is nevel a színésznő, és még egy medencében is úszkálhat, ha kedve tartja. Nagyon irigyeljük most innen a téli szürkeségből ezért a kilátásért, és a melegért!

forrás

Íme egy másik sztár otthona, ami szintén nagyon stílusos!

No Comments