Amikor belédszeretek…

Minden olyan furcsa….Amikor valamit kérdezel tőlem idegesen csavargatom a hajamat, pedig te érdekelsz jobban, nem a saját hajam, mégha ez elsőre nem is tűnik úgy.

Soha nem kellett attól tartanom, hogy elkésel a randijainkról. Amikor időben felveszel a házunk előtt, idegesen szállok bele a kocsidba, és babrálok a rádióval, pedig ezt sosem szoktam.

Vacsora közben idegesen tologatom az ételt, és azon tűnődöm, hogy vajon elég vonzónak találsz-e, és elítélsz-e, amikor salátát rendelek, vagy nem fog érdekelni a súlyom? Mindig hamburgert ettem eddig, amikor elmentünk valahová, és te mindig megetted, amit meghagytam. Én szeretem a testem, de vajon te szeretni fogod?

Amikor jön a számla, harcolunk, hogy ki fizessen, de végül te fizetsz, én meg elengedem. Kíváncsi vagyok, ha egyszer nem így lenne, akkor sértené-e az egódat, mert sok férfi kiborul attól, ha egy nő állja a vacsorát.

Sokszor találkozunk, és mindig nevetünk amikor együtt vagyunk. Figyelsz rám. Minden nap küldesz nekem egy “jó reggelt” üzenetet. Pillangókat érzek a hasamban, éjszaka ébren maradok, hogy veled beszélgessek. Reggel aztán megpróbálom elrejteni annak nyomait, hogy éjszakáztam, de továbbra is ott vannak a pillangók.

Amikor megkérsz, hogy legyek a barátnőd, azonnal igent mondok. Amikor egyszerre változtatjuk meg a Facebookon a kapcsolati állapotunkat mosolygunk. Amikor új üzenetet kapok tőled mosolygok. Továbbra is meglepsz mindenféle randikkal, és amikor együtt fekszünk a kanapédon a Netflix előtt, miközben a gyerekkorunkról beszélgetünk úgy érzem, hogy jó helyen vagyok. Elmondom neked a legnagyobb félelmeimet, és kíváncsi vagyok, hogyan fogod őket fogadni.

Amikor elviszel a kedvenc zenekarom koncertjére, kíváncsi vagyok, hogy megérted-e azt is, hogy miért kell 2 órával a koncertnyitás előtt odaérni, mert a mániám, hogy én legyek az első a színpad előtt. Vajon azt gondolod, hogy ostoba vagyok? Szerencsére nem ezt történik, mert te megérted. Nem kell elmagyarázni. Tudod, hogy mit érzek.

Mikor először alszunk együtt, ideges leszek. Nagyon fura az egész. Fura, de élvezetes. Megtanítasz, hogy hogyan szeresselek téged, megtanítasz, hogy hogyan szeressük egymást.

Te leszel a legjobb barátom, és én leszek a te legjobb barátod. Mindent elmondok neked, és lassan minden dolog rád emlékeztet. Kívánom, hogy folyamatosan tudjam, hogy mi jár a fejedben, és hogy állandóan szeresselek. Te is ugyanígy érzed. Hamarosan lesznek kedvenc helyeink, kedvenc dalaink. Megismerjük egymás rutinját, és megismerjük közben egymást. Ott leszel velem, és mindent tudsz rólam.

Lassan te leszel számomra az, akit feltétlenül és igazán szeretek.

Amikor visszanézek a kettőnk útjára, rájövök, hogy mennyire buta voltam, hogy azt hittem többé nem találom meg a szerelmet. Meg fogom érteni, hogy az összetört szívem nem maradhat örökké összetörtve. Mert te jöttél és együtt összeragasztottuk a darabokat. Hálás vagyok neked, hogy találkoztam veled.

Ezt olvastad már?

No Comments