Ez a 10 ruhadarab (lehet) a gardróbod alapja…

Ha ezek megvannak, mindig csinos leszel.

Amikor egy új cuccot vásárolunk magunknak, hajlamosak vagyunk a legújabb divatot követni, így minden alkalommal sikeresen felhalmozunk sok olyan darabot, amely nagyon trendi – abban a pillanatban. A baj ezzel csak az, hogy egy év múlva már újabb trendi darabok kacsingatnak ránk és a régieket már fel sem vesszük, hiszen kimentek a divatból.

Pedig vannak olyan darabok, amelyek klasszikusak, egyszerűek, és soha nem mennek ki a divatból. Sőt, bármihez fel tudjuk őket venni. Ezek azok, amelyekre minden nőnek szüksége van a gardróbszekrényben:

Fehér póló

Lehet, hogy unalmasan hangzik, de minden stylist egyetért abban, hogy a sima fehér póló kulcsdarab. Felveheted egy farmerhez, egy fekete rakott szoknyához, tornacipővel, magassarkúval és blézerrel…Tulajdonképpen bármivel ragyogóan variálható, és mindig elegáns.

Szűk szabású blézer

Egy remek szabású és rád tökéletesen illeszkedő blézer tökéletes viselet, mert kiemeli a derekat és feldobja az egész öltözéket. És egyáltalán nem csak munkahelyre veheted fel, hanem bármilyen hétköznapi célra megfelel, sikkes és kifinomult egyben.

Fekete nadrág

Egy egyszerű és kényelmes fekete nadrágra minden nőnek szüksége van, mert tökéletes alternatívája lehet akár egy ruhának, akár egy farmernek. És abszolút időtlen. Talán ezért megéri egy kicsit többet költeni rá és egy jobb minőségű klasszikus fazonba beruházni.

Fekete ruha

Újabb elengedhetetlen darab, amely egy minél klasszikusabb formában ott kell legyen a szekrényben. Minél egyszerűbb, minél kevesebb díszítés van rajta, annál jobban kombinálható bármivel: tornacipővel, magassarkúval, balerinacipővel, blézerrel vagy bőrdzsekivel.

Bőrdzseki

Amikor az időjárás úgy hozza, szeretnénk valami stílusosat, és valami menőbbet hordani, mint egy parka vagy egy esőkabátszerűség. Ezért van szükség egy vagány bőrdzsekire, amely egyébként igen sokoldalú viselet és feldobhatod vele a fekete ruhádat és lehetsz benne egyszerre vagány és stílusos.

Sokoldalú sál

Egy jól összeállított ruhatár nem pusztán jó darabokból áll. Kellenek bele kiegészítők is, amelyekkel kombinálhatod öltözékedet. Ilyen egy sál, amely anyagánál és színénél fogva mindenhez passzol. Lehet, hogy valakinek ez egy selyemsál, míg másnak egy puha óriási darab, amelyet akár vállra dobva vagy a nyak köré tekerve többféleképpen is lehet hordani.

Kötött pulóver

Egy egyszerű kötött pulcsi előnyeit az év nagy részében kihasználhatod. Szoknyához, nadrághoz, de még akár ruha fölé is felveheted. Ha semleges színű darabot választasz vagy olyat, amelyen kevés a minta, akkor még azon sem kell gondolkozni, hogy mivel tudod felvenni, mert mindenhez passzol majd.

Egy jó farmer

Egy jó farmer remekül és főleg gyorsan öltöztet. Hozzá egy magassarkú, egy szép póló és máris indulhatsz randira vagy egy barátnős ebédre. Farmer választásnál a titok mindössze annyi, hogy minél kényelmesebb legyen és olyan darabot válassz, amely tényleg tökéletesen passzol az alakodhoz, mert ez esetben tényleg időtálló darab lesz.

Basic táska

A táska egy olyan kiegészítő, amelynél fontos, hogy jól nézzen ki és egyben praktikus is legyen. Ezért sose válassz drága, ámde zsebek és rekeszek nélküli darabot, mert egy idő után egyáltalán nem fogod szeretni és vehetsz egy másikat.

Kényelmes magassarkú

Egy sima egyszerű magassarkúval soha, sehol nem lőhetsz mellé. Fontos, hogy kényelmes legyen, és a sarka pont akkora, amelyben még simán tudsz haladni az utcán anélkül, hogy botorkálnod kellene benne. Mindenképpen egy semleges színűt válassz, mint a fekete, a szürke vagy a krémszín, mert így bármivel tudod majd kombinálni.

Forrás

Nézd meg ezt is:

No Comments