Ez mind hiányozni fog, amikor már nem leszünk együtt…

Hiányozni fognak a kis dolgok. Ahogy elneveztél, a becenevek, amiket azelőtt mondogattál, mielőt elaludtam…

Hiányozni fog, amikor az időjárásról panaszkodtál, mert nem úgy alakult, ahogy szeretted volna. Hiányozni fognak a kedvenc tévé műsoraid, amikor felvettél, mert tudtam, hogy meg szeretted volna nézni őket.

Hiányozni fognak a nagy dolgok is. Hiányozni fog, ahogyan megpróbáltál minden nyaralást tökéletessé tenni. Az, ahogy megleptél a születésnapjaimon. Hiányozni fog az a valaki, akinek elmondhatom az életem minden részletét.

Hiányozni fognak a közösen eltöltött jó napok, amikor mindig mosolyogtunk… És a te mosolyod, ami annyira fertőző volt, hogy én is mindig nevettem.

Hiányozni fognak a késő esti beszélgetések, a reggeli csókok, és a kettő között eltelt másodpercek.

Az az igazság, hogy amikor elhagysz, akkor még a rossz dolgok is hiányozni fognak. A harcok, a komplikációk, az összes vitánk, ami egyszerre volt őrült és kiborító. Még az is hiányozni fog, amikor a viták után magamra hagytál és kisétáltál az ajtón. Csak megtetted és kész.

Emlékszem a rossz napokon, és a rossz időszakokban erre. Emlékszem akkor is, amikor fel akarom adni a szerelem keresését. Emlékszem a harcokra, de arra nem, hogy miért harcolok. Mert a szerelem együtt jár ezekkel, és ezeket nem szabad elfelejteni. A többit el lehet. Csak azt nem, hogy miért lesz szerelmes az ember.

Aki pedig elment, az nem fog visszajönni.

Ezt olvastad már?

No Comments