Kipróbáltuk: Good Cera arckrém/Holika Holika

Főszerkesztőnk, Hidasi Judit mesél arról, hogy miért a ceramid az új összetevő, amit idén tavasszal ki kell próbálnod!

A Holika Holika fátyolmaszkjairól folyamatosan szuperlatívuszokban beszélek mindenkinek, aki kérdez, de előfordul, hogy olyanoknak is, akik nem kérdeznek.

Egyszerűen azért, mert a fátyolmaszk fantasztikus eredményekre képes a fáradt bőrön (bőrrel) és végtelenül egyszerű használni.

Egy korábbi holika.hu rendelés mellé kaptam egy GOOD CERA termékmintát, amit természetesen azonnal elhasználtam, és másnap már, mi tagadás, rendeltem is a krémet.

Hogy miért?

Mert a csomagoláson szereplő 72 órás hidratálás egyszerűen igaz. Fura, nem? Először én is csak a fejem csóváltam de az a helyzet, hogy ha hétfőn reggel felrakod a krémet, amit egyébként a bőr azonnal beszív, nem nehéz az állaga, szerdán érzed először, hogy lassan már ideje lenne egy újabb krémezésnek. Szinte egyáltalán nincs krém-igényed napokig.

Ez egy egészen földöntúli élmény, és a válasz a ceramidokban keresendő.

“A ceramidok a bőr saját zsírtartalmú molekulái, melyek a bőr védőrétegének közel 50%-át alkotják, vízzáró védőréteget létrehozva megakadályozzák a hámszöveten keresztüli vízvesztést, illetve a mikroorganizmusok hámszövetbe való bejutását. Az idő előrehaladtával a ceramid termelésünk sajnos visszaesik, így a bőr több vizet veszít, szárazabb lesz, amitől ráncosabbá, esetleg gyulladttá is válik, és meggyengül védekező képessége is. A ceramidos kozmetikumok segítenek helyreállítani ezt védelmi vonalat. ” – írja a holika.hu.

A krém maga nagyon tartalmas, viszont könnyen felszívódik, matt hatást hagy maga után, egyáltalán nem fénylik, nem nehezedik el tőle a bőr.

A felszívódás után sima és puha lesz, ami nagyon szuper érzés!

Üvegtégelyben érkezik, csavaros tetővel, könnyen kezelhető, nem csúszkál, nem esik ki a kezedből.

Nem tartalmaz szintetikus anyagot, mesterséges színezéket, ásványi olajakat. Tartalmaz viszont gazdagon tápláló és hidratáló shea vajat, aloe verát, és élesztőt is, mely növeli a bpr immunitását és rugalmasságát. 

Összességében: számomra hatalmas felfedezés a Good Cera arckrém, ami húszévnyi újságírói, beauty teszter múltammal is nagyon meglepett, ilyen szintű hidratálást és puhítást egyáltalán nem vártam…

Biztos, hogy a többi Good Cera terméket is ki fogom próbálni, és az arcpermet lesz a következő!

No Comments