10 híres pár, akik bebizonyítják, hogy az életkor csak egy szám

Sok híresség esetében látjuk, hogy a szerelmük túlmutat azon, hogy tíz, vagy éppen húsz év korkülönbség van a páros tagjai között. Mert a szerelem tényleg nem az életkoron, és a számokon múlik. Íme 10 híresség, aki bebizonyítja ezt!

Priyanka Chopra és Nick Jonas: 11 év korkülönség

Két hónapos randizás után Priyanka és Nick tavaly júliusában jelentették be, hogy együtt járnak. Decemberben az esküvőt is megtartották, és a pár fütyül arra, hogy mit pusmognak a pletykálók. “A korkülönbség nem egy nagy dolog, egyáltalán nem foglalkoznak vele.” – mesélte a pár egyik barátja. “Nick kedvelni az idősebb nőket, és ettől Priyanka még vonzóbb számára.” – tette hozzá a forrás. A Jonas tesók egyébként nemrég visszatértek új dalukkal, aminek videóklipjében Priyanka is szerepet kapott. Nagyon menő!

Blake Lively és Ryan Reynolds: 11 év korkülönbség

A Zöld lámpás forgatásán találkoztak 2010 elején, amikor Blake Lively még csak 22 éves volt, Ryan pedig 33. 2011-ben kezdtek el randizgatni, 2012-ben összeházasodtak és azóta két kislány szülei is lettek. Mindketten A-listás színészek, akik nagyon büszkék egymás sikerei. Ha lehet minden interjúban megemlítik a másikat, és folyton ugratják egymást a kamerák előtt.

George Clooney és Amal Clooney: 17 év korkülönbség

2014-ben az egész világ megdöbbent, amikor George Clooney a híres agglegény 52 évesen bejelentette, hogy feleségül veszi a 35 éves emberi jogi ügyvédként dolgozó Amalt. A házaspár 2014-ben össze is házasodott, egy évvel az első találkozásuk után Velencében. Azóta is boldogan nevelik ikergyermeküket, és fittyet hánynak a korkülönbség miatt beszólóknak.

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi: 15 év korkülönbség

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi 2004-ben talákoztunk, de a kapcsolatuk gyorsan komolyra fordult. 2005-ben összeköltöztek Los Angelesben, majd Kaliforniában kimondták a boldogító igent 2008-ban, hiszen ebben az államban elfogadott az azonos neműek házassága. Azóta is boldogan élnek együtt, pedig kapcsolatuknak a rosszmájúak nem sokat jósoltak.

Adam Levine és Behati Prinsloo: 10 év korkülönbség

A Maroon 5 együttes híres nőcsábászát sok nővel hírbe hozták, ami nem is csoda, hiszen Adam Levine előszeretettel csábított ágyába híres modelleket. 34 évesen találkozott az akkor 24 éves Behati Prinsloo-val, aki a Victoria Secret fehérnemű cég egyik modellje volt akkoriban. A pár egy év múlva összeházasodott 2014-ben Mexikóban, 2016-ban pedig megszületett Adam és Benati kislánya (Dusty Rose), majd 2018 februárjában Gio Grace. Adam azóta nőuralomban él 2 kislányával, és gyönyörű feleségével, és esze ágában sincs más nők után koslatni.

Jay-Z & Beyoncé: 12 év korkülönbség

Kettejük kapcsolata 2001-ben kezdődött, amikor Jay-Z 32 évesen találkozott a 20 éves énekesnőként szárnyakat bontogató Beyoncéval. Később titokban házasodtak össze, de előtte elkészítettek pár közös dalt is. 2008-ban megszületett Blue Ivy Carter, majd 2017-ben a házaspár ikrei is napvilágot láttak. Rumi és Sir már lassan egy évesek lesznek, és hiába röppennek fel újra és újra a pletykák a pár válásáról, ebből semmi sem igaz szerencsére.

Jason Statham és Rosie-Huntington-Whiteley: 20 év korkülönbség

Az 52 éves színész és 32 éves színésznő 2010-ben talált egymásra, és sokan egy évet sem adtak nekik együtt. A pár 2016-ban rácáfolt erre, hiszen bejelentették az eljegyzésüket, és 2017 júniusában megszületett Jason és Rosie kisfia, Jack Oscar Statham. Ki mondta, hogy a rosszfiúkat játszó színészből komoly családapa lesz fiatal felesége mellett? Nah ugye!

Camila Alves és Matthew McConaughey: 13 év korkülönség

Matthew McConaughey egy Los Angelesi szórakozóhelyen találkozott először a modellként dolgozó Camilával. McConaughey 36 éves volt ekkor, Camila pedig 23. 2012-ben házasodtak össze, azóta pedig 3 helyes gyerkőc szülei.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones: 25 év korkülönbség

A pár 1996-ban találkozott egy francia filmfesztiválon, a pletykák pedig egyből szárnyra kaptak. Rengeteg rosszakaró ágált a kapcsolatuk ellen a korkülbönség miatt, ám ők nem törődtek ezzel. 1999-ben bejelentették, hogy úton van a közös gyermekük. Kapcsolatukban nyíltak vállalják, hogy voltak nehezségeik (2013-ban például), de mindig megoldották a gondokat, és büszkék arra, hogy még mindig szerelmesek egymásba.

Hugh Jackman és Deborra Lee-Furness: 13 év korkülönbség

Hugh Jackman 50 éves, míg felesége 64 éves, de ez cseppet sem számít. A pár 1995-ben egy ausztrál sorozat forgatásán találkoztak. “Az első nap óta meg van közöttünk a kapocs. Te és a gyerekek vagytok a legnagyobb ajándék nekem” – nyilatkozta Jackman egy interjú során feleségéről. És ez igaz mondat biztos, hogy igaz is, elég csak ránézni a róluk készült bármelyik képre.

forrás és képek

Ezt olvastad már?

No Comments