Maradj egyedül idén tavasszal, mert ez a legtöbb, amit megtehetsz magadért…

Maradj egyedül, mert ez a legjobb időszak arra, hogy szabadságot vegyél ki. Nem a stresszes napokból, hanem a randizásból. A “majdnem kapcsolatokból” a “majd hívlak később” mondatokból. Iratkozz ki. Hagyd a fenébe. Élvezd a világot a valójában. Tele van csodával.

Maradj egyedül, mert ez az az évszak, amit tökéletesen arra találtak ki, hogy még jobb kapcsolatban legyél önmagaddal. Hatalmasakat sétálhatsz, nincs túl meleg, nincs túl hideg. Kiülhetsz egy parkba a könyveddel, kávézhatsz az erkélyeden. Csak élvezd!

Maradj egyedül, mert itt az idő, hogy néhány kapcsolatot ismét felfrissíts. Régóta nem látott barátok? Régi családtagok? Hívd fel őket! Hívd meg őket! Találj rá a régi hangokra és hangulatokra, amelyek régebben boldoggá tettek. Ott vannak most is!

Maradj egyedül, mert eljött Kos hava, amikor tele vagy energiával, és a régi terveket felváltják az újak, a régit kisöpri a friss szellő! Ébredezeik a természet, mintha minden új életre kelne. Most igazán produktív és kreatív vagy. Használd ki! Rendezd át az életed, kezd az asztaloddal, az otthonoddal. Menjen, amire nincs szükség, jöjjön, ami új!

Maradj egyedül, mert ismét lehetőséget kapsz arra, hogy az önszereteten dolgozz. Elég, ha ránézel a virágokra és a kertre és megérted: minden dolog, eredendően szép, hordoz magában értéket. Akárcsak te. A szépség sok formában mutatkozik meg, vedd észre!

Maradj egyedül, hogy mindenféle elvárás nélkül vághass neki a következő szezonnak, a nyárnak. Most lehetőséged van lerakni a terheket, begyógyítani a sebeket. Lesz időd a regenerálódásra, arra, hogy túl legyél egy “ghosting”-on, egy szakításon, egy cserbenhagyáson. Mire eljön a nyár már fájdalom nélkül tudsz majd visszamosolyogni egy kedves idegenre.

Maradj egyedül, mert nem kell semmilyen kapcsolat ahhoz, hogy egésznek érezd magad. A napjaidnap van értelme, az életed teljes, erős és független vagy! Nincs szükséged megerősítésre másoktól!

Olvasd el ezt is:

No Comments