A csillagjegyed elárulja, hogy mi az a tulajdonság, amit a legnehezebb benned szeretni …

Kíváncsi vagy, hogy melyik tulajdonságoddal hívod fel a figyelmet az emberekben? A horoszkóp elárulja azokat a részleteket, amikre nem mindre vagy büszke… Keresd ki a saját csillagjegyed, és olvasd el a leírást! Igaz rád? Tényleg ilyen vagy?

Kos (Március 21. – Április 19.)

A nyugtalanság

A Kosok merészek, abban az értelemben, hogy kíváncsiak és ambiciózusak. Amikor valami érdekli őket, akkor tanulni akarnak róla. Amikor látnak valakit, aki olyan kézműveses dolgot csinál, amit szeretnek, akkor saját maguk is ki akarják azt próbálni. Mindig kis utakat keresnek, hogy javítgassanak az életükön a tanulás és a teremtés útján. A Kosoknak nincs mindig nagy energiájuk, de elég nyugtalanok, hogy mindig azt lehessen érezni rajtuk, hogy valamivel elégedetlenek.

Bika (Április 20. – május 21.)

A szabályok túlzott követése

A Bikák igyekeznek magas életszínvonalon tartani a partnereiket, hogy a legjobbat biztosítsák nekik. A Bika csillagjegyű ember túl szívélyes, hogy kritkus észrevételeket tegyen másokkal kapcsolatban, de ösztönözni szívesen ösztönöz másokat, hogy növekedjenek, váltsanak és pozitívan fejlődjenek. Viszont miközben tanácsokat ad, gyakran úgy érzi, hogy állandóan ítélkezik, és csak arra képes, hogy megszabja, hogy ki milyen szabályokat tartson be.

Ikrek (Május 22. – június 21.)

Az érzelmi kiszámíthatatlanság

Az Ikrek csillagjegyű emberek egy perc alatt lesznek felspannolva az izgatottságtól, a szenvedélytől, majd a következő percben sírnak, és mindent katasztrofálisnak látnak. Az Ikrek nagyon polarizált és nagyon kifejező – ezért ezzel a kombinációval néha nehéz lehet megbírkózni. Még saját maga sem tud mindig megküzdeni ezzel a szuper érzékenységgel, és az intenzív mélységekkel.

Rák (Június 22. – július 22.)

Az érzelmek elrejtése

A Rákok nem feltétlenül a zodiákus legrosszabb jele, de a legérzékenyebbek, és a fájdalomtól való védelem érdekében nem mindig becsületesek, és nem mindig fogják jól érezni magukat. Sajnos a Rákok képesek arra, hogy elrejtsék az érzéseiket, így nem mindig tudjuk róluk, hogy mit éreznek, vagy miért.

Oroszlán (Július 23. – augusztus 22.)

Nem hajlandóak kompromisszumot kötni

Az Oroszlánok ismertek az egóikról. Bár a legtöbb Oroszlán valójában nagyon szívélyes, de ha súlyosra fordul a helyzet, akkor nem képesek kompromisszumot kötni. Az Oroszlánok nehezen kezelik azt a tényt, hogy sötétebb oldaluk újra és újra felbukkan, ezért az életük során sokszor ugrálnak ki kapcsolatból. Viszont ha képesek kompromisszumot kötni, akkor életreszóló kapcsolataik lehetnek.

Szűz (Augusztus 23. – szeptember 22.)

Az ellenőrzés kényszere

A Szüzek valójában elég paranoiás emberek, de ezt senki sem tudja róluk, mert fenntartják a hűvös emberek álcáját. A cselekvésorientáltság iránti elkötelezettségük szeretete abból ered, hogy valamit irányítaniuk  kell. A Szüzek általában a szétszórt és irracionális érzéseivel foglalkoznak és ezt már-már kényszeres csinálják.

Mérleg (Szeptember 23. – október 22.)

A tökéletesség és a határozatlanság

A Mérlegek pszicho-perfekcionisták, ami gyakran összeütközik a határozatlanságukkal, és ez érzelmi káoszhoz vezet náluk, amit senki sem akar (még önmaga sem) normálisan kezelni. A Mérlegek rossz szokása, hogy a partnereiket jobbá szeretnék tenni, de a saját életükkel sosem elégedettek.

Skorpió (Október 23. – november 22.)

A saját területük megvédésének ösztöne

Ha valami a Skorpióé, akkor csak az övé, és még az a gondolat sem merülhet fel, hogy valaki másnak is legyen ilyen dolga. A Skorpióknál az a legfájdalmasabb dolog, hogy ha ezt a dolgot elveszik tőlük. Nagyon könnyen lesznek féltékenyek, és keményen hangot is adnak ennek, hiszen mindig szükségük van arra, hogy birtokolják a számukra fontos dolgokat.

Nyilas (November 23. – december 21.)

A szörnyű humor

A Nyilasok alapvetően híresek arról, hogy általában színtelen vicceket mesélnek, amelyeken csak ők nevetnek, de szeretnék, ha mindenki nevetne. A Nyilasokból gyakran hiányzik az empátia mások iránt, sokan hideg szívűnek tartják őket, csak mert kevésbé illeszkednek más emberek érzéseikhez. Igazából ez nem baj, mert ők csak magukat akarják megóvni.

Bak (December 22. – január 20.)

A merevség

A Bakok számára a rutin, az egyszerűség és a biztonság olyan tulajdonságok, amelyekkel unalmasnak tűnnek mások számára. A Bakokat néha nehéz szeretni, mert sok időt vesz igénybe, hogy valóban megismerjenek valakit, és beengedjék őket az életükbe. Ők szeretik megfigyelni a környezetüket, majd csak azután lépni feléjük. A bizalmatlanságuk merevségnek tűnik sokak számára.

Vízöntő (Január 21. – február 18.)

A hidegvérű irányítás

A Vízöntők a csillagjegyek vezérigazgatói, ha más okból nem akkor a szuper megérzéseik által. Ha valamiben hisznek, akkor azért küzdenek, hogy elérjék ezt. Gyakran világutazók és üzletkötők is egyben. Sajnos ez azonban megnehezíti a velük való kapcsolatot, mert az érdekik mindig azt diktálják, hogy a munkájuknak hódoljanak, és önmagukra figyeljenek.

Halak (Február 19. – március 20.)

A szenvedés

Még akkor is, amikor a Halak csillagjegyű emberek boldogok, még akkor is olyan, mintha a szenvedés illúziója lebegné körbe őket. Szeretik ezt hangsúlyozni, mert ez egyfajta menekülés a számukra. Mindig hódolnak egy-egy hedonista érzésnek, de gyorsan le is tudnak róla mondani, ha a helyzet eldurvul.

Ezt olvastad már?

No Comments