Elképesztő fotók 1942-ből: íme a csókolózás helyes útmutatója

Mai napig is hasznos lehet a LIFE magazin 1942-es kiadványa, amiben modellek mutatják a be a helyes csókolózást Ha szeretnél egy jót nevetni (esetleg valami újat tanulni!), akkor érdemes megnézni a képeket!

Igazi fotósorozattal mutatták be egy pár segítségével anno, hogy hogyan kell jól adni és fogadni a csókokat. Hiszen egy csókban benne kellett, hogy legyen az udvariasság mindkét nem részéről, így az útmutatóban főleg erre hívják fel a figyelmet. Egy kicsit furcsák a képek, hiszen egy csók ennél kicsit spontánabb manapság, de lehet hogy 1942 környékén még arra is figyeltek a nők és a férfiak, hogy milyen testtartással adják és fogadják a csókokat. Lássuk a fotókat!

Az első kép azt javasolja, hogy a csók alatt ne álljunk túl messzire egymástól.

A helyes csóknál a pár tagjai közel állnak egymáshoz, persze nem túlzottan közel, csak annyira, hogy a csókot végre tudják hajtani. Csók közben a férfi ne fogja túlzottan szorosan a nőt.

A második tanító képen a kanapén/széken csókolózásról esik szó!


A következő dolog, amiről nem szabad megfeledkeznünk csók közben, ha az egy széken vagy kanapén esik meg velünk, az a szoknyánk. Bizony-bizony! Nőként fontos, hogy a szoknyánk ne csússzon fel csók közben!

A csókhoz érdemes letenni a lábunkat, a legjobb, ha a szék karfáján támaszkodunk közben. Így nincs szoknyabaleset, de azért át tudjuk adni magunkat az érzésnek.

A LIFE útmutatói anno heves kommenteket váltottak ki az olvasókból, sokan pedig hasznos tartották ezt a kis rovatot. Te hogy látod? Tényleg probémásak ezek a fotók?

forrás

Ezt olvastad már?

No Comments