Ezért van nehezebb dolga az okos nőknek az életben

Mindig millió dolog van a fejében. Még akkor is, ha pihenni kell, valamin akkor is gondolkozik. Az elméje soha nem áll le, és éppen ezért nincs könnyű dolga az életben.

Az intelligens embererre jellemző, hogy minden helyzetre több tucat lehetséges forgatókönyvet tud felmutatni. Ráadásul amikor ezekről agyal, akkor aggódik mindenféle lehetséges problémán, ami csak szembe jöhet. A gondolatok őrült módjára cikáznak a fejében, soha nincs egy csendes pillanata sem legbelül.

Megdöbbentően nem szereti a meglepetések. Ő szereti tudni, hogy mihez kezd az életével. Régebben megszerezte minden felett az irányítást, minden helyzetben védte magát a hirtelen dolgoktól.

Ő egy igazi tervező. Szereti tudni, hogy hova megy, ki lesz ott, és milyen eseményeket terveznek a családtagjai, barátai. Szüksége van erre a tudásra, hogy ne érezze vaknak magát.

Gyűlöli azt, amikor nem tudja kitalálnia, hogy mit kell tennie, amikor elveszik a terveit, vagy belép valami olyan dolog, amire egyáltalán nem számított. Amikor felkészületlenül érzi magát,  akkor elfogja az érzés, hogy ő hülye. Mindig tudni akarja, hogy mi folyik körülötte.

Éppen ezért ő az a fajta lány, aki mindent felülbírál. A szavakat egy szövegben. Azt, ahogy valaki ránézett. Azt a hangot, amikor valaki beszélt vele.

Megpróbál mindent kiolvasni a körülötte lévő emberekből, hogy ne érje semmi meglepetés. Nem akar semmi ostobaságot csinálni, inkább egyedül marad, mintsem társaságban, ha nem érzi jól magát.

A legtöbb ember úgy gondolja róla, hogy ő egy logikus személy, de egyben ő az egyik legérzékenyebb ember a világon. Olyan nagy szíve van, mint az agya. 

Büszke arra, hogy milyen okos, és örül, hogy gondoskodik magáról és meg tud mindent csinálni, amit a legtöbb ember nem tud. Tudja, hogy az elméje egy kicsit őrült, és ez nehezebbé teszi az életét, de végső soron örül annak, hogy intelligensnek született.

Ezt olvastad már?

No Comments