Ez a kibérelhető görög tengerparti ház igazi *zen* menedék

Ha már alig várod a jó időt, és a nyaralást, akkor nézz be velünk együtt ebbe a csodás tengerparti házba, ami a te szívedet is rögtön elrabolja majd. Sőt! Ha megteszik, akár te is kibérelheted magadnak!

365 négyzetméter igazi paradicsom – így szól ennek a kibérelhető háznak a szlogenje, ami teljes mértékben igaz is rá. A görögországi Chalkidiki-félsziget partján fekvő háznak csodás kilátása van az Égei-tengerre.

Az iHouse névre hallgató kis lak egy elegáns minimalista külső és belső tervezés eredménye. A fa burkolatú házban a padlótól a mennyezetig érő ablakokból boldogan üdvözölheted a napfelkeltét, vagy a naplementét.

A 365 négyzetméteres területen a kis méretű házban minden megtalálható, ami kell egy nyugodt nyaraláshoz. A nappalival, étkezővel és felszerelt minikonyhával ellátotott házban még egy zuhanyzó helyet kapott. A nyári melegben a kinti zuhanyzót is használhatod, ha arra van kedved.

A házat mindenhol fa burkolat teszi hangulatossá és békéssé. A padlótól a mennyezetig, a konyhai munkalapoktól a fürdőszobai mosogatóig mindent fából készítettek el.

Ha szeretnél elvonulni, akkor irány a hatalmas terasz, ami csak pár lépésre van a homokos parttól, ami tökéletes helyszíne lehet a reggeli meditációnak vagy egy délutáni koktélnak.

Ha fontos számodra, hogy emberek között is legyél, akkor csak le kell sétálnod a tengerpartra, ahol sok bár és étterem vár.

forrás

Ezt is csodáld meg, mert gyönyörű!

No Comments