5 dolog, ami miatt a tavaszi bőrradírozás legyen most a *legfontosabb* rutinod!

Ugye te is érzed, hogy lassan minden élettel teli lesz?

1. Tavasz a megújulás évszaka ezért most kell megszabadulni a télen bőrünkre, arcbőrünkre tapadt szennyeződésektől. A szennyeződések, amik  az arcbőrünkre tapadtak a levegőben lévő por, korom, smink maradványok stb. és a saját magunk termelt bőrváladékokkal (szemmel alig látható), együtt felhalmozódnak a bőrfelszínén és gyulladást okozhatnak.

2. A krémekkel a bőrápolás jegyében visszatapasztott (visszakrémezett) elhalt bőr-hámsejtektől kötelező a bőrödet megszabadítani! Bőrgyulladásokat okozhatnak és a hatóanyagok a krémekből sem jutnak el oda, ahová szánjuk, hatástalanokká válnak.

3. A bőr felszíne folyamatos szemmel nem látható ciklusos hámlás során újul meg. Ennek a ciklusnak a megzavarásával, akár külső ok, akár belső pl. hormonális, allergia, vagy más a bőrfelszínén bőrbetegségből adódóan halmozódó vagy nem a ciklusos időben történő hámsejtek leválásában áll be zavar. Komoly bőrgyulladást, pattanások tömegének megjelenését, esetleg ekcéma kialakulásához vezethet.

4. Otthoni alapos mély-tisztítást bőrradírral tudod megtenni mellékhatások nélkül. Az alapos arc-  és a test bőrének tisztítását nem elég csupán egy jól megválasztott natúr szappan, esetleg tusfürdő. A bőr felületét tökéletesen tisztítják, de mélytisztításra nem akalmasak. Arra az otthoni alapos bőrápolásod során feltétlenül szükséged van bőrradírra.

5. Bőrradírozás után a krémek felszívódása sokkal magasabb %-ban valósul meg. A bőr mélyebb rétegéibe is eljuttatott hatóanyag, ott közel 100 % -ban tudja a hatását kifejteni. Az igazi eredményes bőrápolás csak mély, alapos bőrtisztítás, bőrradírozás során érhető el!

Mit ajánl a GOODSTUFF?

Ismét egy magyar manufaktúra termékei ajánljuk!

Brilla Salt & Coffe – a kávé erejével arcra és testre egyaránt alkalmas a TAVASZI otthoni bőrmegújításodhoz. A kévéban lévő koffein kirobbanó formába hozza, feltölti a fáradt bőrt, a jojóba olaj és az avokádó olaj a tápláláson túl gondoskodig friss puhaságáról és selymes tapintásáról. Ajnlom heti 1X alkalommal az arcod és  tested egész felületére.

Brilla Salt & Oil Scrub –  a gyömbér erejével természetes módon szabadít meg a narancsbőrtől, miközben avokádó és jojobaolajjal táplálja és varázsolja bársonyosan puhává és teszi selymes tapintásúvá. A kar, mell, pocak, comb, popsira alkalmazhatod. Ajánlom heti rendszerességgel a látványos pozitív változást heti 2X. Majd hetente 1 alkalommal.

A termékeket ITT keresd!

Szöveg: Kerekes Gabriella, www.brilla.hu

No Comments