Melyik testrészed mosod meg először fürdésnél? Ezt árulja el rólad!

A kora reggeli rutinok a legtöbb embernél fürdéssel, vagy zuhanyozással kezdenek. Azonban a fürdés módja sosem ugyanaz, hiszen minden ember más testrészét kezdi el először megmosni, ha a víz alá áll. Rólad vajon mit árul el ez a testrész? Kattints és kiderül!

A Bright Side csapata megfigyeléseket készített a testrészekről, amiket fürdés közben megmosunk és érdekes következtetéseket vontak le ebből. Igaz rád a leírás? Te is ilyen ember vagy?

Ha először az arcodat mosod meg…

Ha először az arcodat mosod meg, akkor alapvetően mind az öt érzéked – szaglás, látás, ízlelés, érintés és hallás fejlett. Ez azt jelenti, hogy nagyon aggódsz amiatt, hogy mások mit látnak meg belőled, és így a lehető legnagyobb gondot fordítasz arra, amit mások észrevehetnek – ez pedig az arcod.

Mindig arra törekszel, hogy az emberek jót gondoljanak rólad és időnként ettől csalódott, stresszes vagy, esetleg zavarban érezheted magad. Fogadd el, hogy nehéz minden embernek megfelelni, és fogadd el azt is, ha néha mások rosszat gondolnak rólad.

Ha először a karodat, vagy a lábaidat mosod meg…

Ha azok közé tartozol, akik először lábukra figyelnek, akkor alázatosnak és földön két lábbal álló embernek ismer mindenki. Van azonban egy másik oldalad is, amit ritkán mutatsz meg. A karok és a lábak az erő és az akaraterő szimbólumai, így ha ezeket mosod meg először, akkor az azt jelenti, hogy nincs félelmed attól, hogy mit választasz az életben. Az emberek vagy utálnak, vagy szeretnek.

Ha hajlamos vagy arra, hogy először a hónaljad mosd meg, akkor valószínűleg népszerű vagy a társadalmi körökben, mert megbízható személynek ismernek, ráadásul te nem riadsz meg a kemény munkától.

fotó: unsplash.com

Ha először az intim tájaidat mosod meg…

Ha így van, akkor valószínűleg te egy nagyon félénk ember vagy. Jellemző rád hogy introvertált vagy alacsony önbecsülésű személy vagy.  Talán nem sok figyelmet kapsz a különböző társadalmi csoportokban, azonban akik közelről ismernek, ők azt mondják rólad, hogy te vagy a leghitelesebb ember a Földön. Te keményen küzdesz mindenért és mindenben, és nem adod fel. Lojális vagy egy céghez, és mindent megteszel érte ezért jó munkaerő vagy.

Ha először a mellkasodat mosod meg…

Ha azt vetted észre magadon, hogy a mellkasoddal kezded a tisztálkodás, akkor te magabiztos ember vagy, aki kényelmesen érzi magát a saját bőrében . Te praktikus és nagyon egyszerű  személy lehetsz, de ez nem zavar téged. Tetszik, hogy önálló vagy, és az emberek ezt csodálják nagyon benned.

Ha először a hajadat mosod meg…

Ha a fejed vagy a hajadat veszed először kezelésbe a zuhany alá állva, akkor olyan személy vagy, aki szereti a rendet és a tisztaságot. A tested felső része általában erőt jelez. A legtöbbször szilárd véleményed van mindenről, és ettől nem is térsz el. Hiszel abban, hogy praktikus ember vagy, és ezt az is alátámasztja, hogy jól kezeled az időt, és ismert vagy a pontosságról. A barátok kiválasztásánál sokkal inkább az a fontos neked, hogy az illő okos legyen, mintsem a vagyonosságot néznéd, nincsenek érdekkapcsolataid.

Ha először a válladat és a nyakadat mosod meg…

A legnehezebb természetű emberek leggyakrabban a nyak és a váll területét mossák meg először. A vállak terhet jelentenek, és te mindig meg akarsz szabadulni ezektől, hogy mások tökéletesnek lássanak. Te egy  pozitív személy vagy, és igazi csapatjátokos,  de ezt várod el a másik féltől isNagyon szeretsz versenyezni, és mindenki előtt szeretnél mindenben lépés előnyt szerezni.

Ha először a hátad mosod meg…

A hátad a tudatosságodat tükrözi. A hát magában foglalja a gerinced és az idegrendszered, amely nagy szerepet játszik az agyad működésében. Te mindig nagyon óvatos vagy, és nem bízol meg könnyen az emberekben. Van egy szokásod,  hogy mélyen belemerülsz a dolgokba, és gondos tudatos döntéseket hozol

forrás

Nah te melyik testrészed mosod meg először? Igaz rád a jellemzés?

Ezt olvastad már?

No Comments