A csillagjegye elárulja, hogy milyen szerető, és, hogy ki passzol hozzá!

Fellibbentjük a csillagjegyek titkát! Íme az összes csillagjegy és a jellemzésük, hogy mire számíthatsz velük kapcsolatban, ha összemelegedtek egy fülledt éjszakán!

Bak

Ha a párod egy Bak férfi, akkor biztos lehetsz benne, hogy hiteles és csodálatos szeretővel lesz dolgod. A Bak férfi szereti az olyan nőt, aki intelligens, csábító és tiszteli őt. A sikeres nők beindítják, és azt akarja, hogy a nő építsen vele egy biztonságos és szilárd életet. A Bakok jó barátságban vannak a Vízöntőkkel, akikkel sok közös tulajdonságuk van. A Bikákkal és Szüzekkel vívhatják a legjobb csatákat (és nem csak az ágyban!). A Halakkal és a Skorpióval fantasztikus párosok lehetnek. A Rákok lenyűgözik a Bak férfiakat, de sajnos csak addig vonzóak számára, amíg kielégítik a szükségletüket. Sajnos nincs mély kapcsolatuk a Kosokkal, az Oroszlánokkal, a Mérlegekkel, de az Ikrekkel sem.

Vízöntő

Ha egy Vízöntő férfival sodort össze a sor, akkor ő egy logikus, egocentrikus és lázadó ember. Szereti az olyan nőket, aki intelligensek, logikusak és barátságosak. A Halakkal jó barátságot ápol, a Bakokkal megoszthatják egymással a közös tulajdonságaikat. Az Ikrekkel és Mérlegekkel sok mérkőzést végigmeccselhetnek. A Kosokkal és a Nyilasokkal fantasztikus párost alkotnak az ágyban. Az Oroszlán nők lenyűgözik őket, de meg is zavarják, mert mindig a figyelem középpontjában akarnak lenni és ez a Vízöntőt frusztálhatja. Nincs mély kapcsolata a Skorpiókkal, Rákokkal, utóbbiak érzelmi intenzitása megrémíti őket. A Bikák és a Szüzek túlzottan földhöz ragadtak a számára.

Halak

A Halak férfi érzékeny, romantikus és fantáziadús. Ideális számára az a nő, aki szelíd, megértő és odaadó. A Rákokkal, Skorpiókkal és az érzéki Bikákkal vonzzák egymást mint a mágnes. A Szüzekhez is vonzódnak, de ez a kapcsolat nem tesz nekik jót. Az Oroszlán megrémíti a Halak férfit, de az érzelmes Mérlegekkel sem jön ki annyira. Sok közös vonzása van a Nyilasokkal, az Ikrek pedig szórakoztatják őket, és velük képesek tartós szerelemre lobbanni. A Vízöntők és a Kosok jó barátai lehetnek a Halak férfinak, a Bakok viszont túlzottan sok elvárást támasztanak felé és ez a Halak férfit stresszeli.

Kos

A Kos férfi nagyon szexuális beállítottságú. Szeret sportolni és szereti a kihívásokat. Szereti az olyan nőket, akik magabiztosak. A Nyilasokkal és az Oroszlánokkal sokszor vitáznak, de az Ikrek és Vízöntőkkel jól kijönnek. A Mérlegek csalódást okoznak nekik, de ez kihívást is jelent a Halak férfi számára. A Halak és a Bikák a legjobb barátaik lehetnek. A Szüzeket nem tudják megérteni, a Kosokkal viszont igazi tüzijáték lesz a hálószobájukban, viszont ezzel a csillagjeggyel érdemes vigyáznia is, mert robbanásveszélyes állapot állhat fent köztük.

Bika

Ha Bika férfival hoz össze a sors, akkor ő egy igen romantikus, praktikus lélek, aki imádja az ételeket, és imád a pénzzel játszani. Szereti az olyan nőt, aki jó szakács, akit nem egyszerű meghódítani, akinek piszkos gondolatai vannak, de egyben szórakoztató is. A Halak és a Rákok nagyszerű romantikus partnerei lehetnek, míg a Szüzek, a Bakok, és a Skorpiók mágnesként vonzzák a Bika férfit. A Mérlegek megosztják a közös nézeteiket a Bika férfival, az Ikrekkel pedig jó haverok lehetnek. A Kosokkal együtt élvezhetik a forró szexet. A Vízöntők túlzottan érzelmesek nekik, és az Oroszlánokkal sem lesz sok közös bennük. A Nyilasok felkeltik az érdeklődését, de ez a kapcsolat nem sok jó tartogat. A Bika nők vonzzák őket, de a kettejük makacssága sosem fér meg a kapcsolatukban.

Ikrek

Ha ismersz Ikrek férfit, akkor biztos, hogy ő beszédes, divatos, imád olvasni és élvezi az életet. Az Ikrek férfiakat sok barát veszi körül, általában kisportoltak és olyan, mintha két külön személyiségük lenne. Az Ikrek férfi olyan nőket szeret, akikkel nevethet, akik beszédesek. Előnyben részesíti a karcsú nőket, akiknek van stílusérzekük. A Rákokkal és a Bikákkal jó barátok, de nagyszerűen illik a Kosokhoz is. A Nyilasok sok kihívást és izgatottságot tartogatnak az Ikrek férfi számára. A Vízöntőkkel és a Mérlegekkel romantikus vitákba bonyolódhatnak, a Skorpiók azonban túlzottan komplexek a számára. Sok megértésre nem számíthat az Ikrekkel, pedig hasonlítanak, de ez nem jelent előnyt az ágyban sem. A Halakkal szórakoztató dolgokat tud megtenni az Ikrek férfi, ezért szereti ezt a nőtípust.

Rák

Ha a kiszemelted egy Rák, akkor tuti, hogy ő egy érzékeny, extra törődést igénylő férfi, aki szuper szerető és nagyon családcentrikus. Szereti a nőt, aki figyelmes vele, aki szereti és ápolja őt, amikor beteg. A Halakkal, Rákokkal és Skorpiókkal igazi lelki társak lehetnek. A Bikákkal tökéletes párost alkothatnak a konyhában (egy közös főzés közben) majd ez folytatódhat az ágyban is. Az Ikrek és az Oroszlán jó barátai a Rák férfiaknak. A Rákok szeretik a Szüzek gyengeségeit, de a Bakokkal nagy kihívást jelentenek egymásnak. A Vízöntők és a Mérlegek túlzottan érzelmesek számára, és ők nem tudják az érzékeket, és az érzelmeket különválasztani, ami problémát szül köztük. A Nyilasok túlságosan függetlenek és szabadlelkűek a Rákok a ragaszkodó természetéhez.

Oroszlán

Ha egy Oroszlánnal találkozol, akkor tuti, hogy ő egy merész, magabiztos, rendkívül vonzó, és nagylelkű ember, aki kreatív és szereti a gyerekeket. Az erős nőkhöz vonzódnak, aki birtokolják a hatalmat. A Kosok, az Oroszlánok és a Nyilasok illeszkednek az Oroszlán férfiak tüzes természetéhez. Az Ikrek és a Mérlegek is érdeklik őket, de sokat tud tanulni a Vízöntőktől is. Az Oroszlán férfi nem érti a Halak energiáját, de élvezi a Rák nők társaságát, viszont itt vigyázni kell mert akárcsak a Skorpiókkal a Rákokkal is könnyen vitákba keveredhetnek.

Szűz

Ha egy Szűz férfi szeretsz, akkor rá jellemző, hogy félénk, de pontos, megszállottja az egészségnek, és szeret maga körül minden tisztán és rendben tartani. Szeretni a nőt, aki gondoskodik magáról és ő is egészséges. A Skorpiókkal és a Rákokkal csodás pillanatokat élhetnek meg míg a Halak irritálja őket. A Bakok, a Bikák és a Szüzek megértik a csillagjegy szülötteit. A Nyilasok és a Kosok illenek a tüzes természetükhöz, míg az Oroszlánokkal és a Mérlegekkel jó barátságot ápolhatnak. Sok közös pontjük van az Ikrekkel, de a Vízöntőkkel nagyjából semmi.

Mérleg

A Mérleg férfiak jellemzői az, hogy romantikusak, bájosak, könnyedek és barátságosak. Szeretik a nőt, aki a szerelmében és szépségében is egyszerű. A Szüzekkel és a Skorpiókkal jó barátságot ápolnak, míg a Nyilasokkal, Ikrekkel és az Oroszlánokkal jókat vitázhatnak. A Kosok lenyűgözik, de meg is zavarják a Mérlegek érzékeit. A Bikákkal sok közös lesz bennük, míg a Bakok tekintélyét nem igazán tudják elviselni. A Halak és a Rákok túlzottan érzelmesek hozzá, így nehéz kapcsolatuk lehet ezekkel a jegyekkel.

Skorpió

Ha Skorpió férfit szeretsz, akkor számíts mély, intenzív szexuális együttlétekre. Szereti a nőt, aki szerinte szuperszexis és nagyon szeret kísérletezni az ágyban. A Skorpió férfiak vezetik a szadomazo statisztikákat, ők a legkísérletezőbbek ebben. A Mérlegekkel és a Nyilasokkal jó barátságot ápolnak, a Halakkal és a Rákokkal jó kis vitáik lehetnek. A Bikák megzavarják, de egyben le is nyűgözik őket, ha szexre kerül köztük a sor akkor az robbanásszerű lesz. Sok közös van bennük a Kosokkal. Nincs mély kapcsolatuk a Vízöntőkkel, és az Ikrek túlzott közléskényszere is zavarja őket. Az Oroszlánokkal hatalmi harcba keveredhetnek.

Nyilas

Ha egy Nyilas férfival akadsz össze, akkor tudd róla, hogy ő egy igazi utazó, szereti a szabadságot, és nagyon bölcs. Szereti a nőt, aki intelligens, sokat látott a világból és sok újdonságot taníthat neki (akár az ágyban is). A Skorpiókkal és a Bakokkal jó barátok lehetnek, az Oroszlánokkal és a Kosokkal sokat vitázhatnak. A Mérlegek és a Vízöntők fantasztikus párjai lehetnek, viszont az Ikrek felé is kikacsinthat. Sok közös van bennük a Halakkal. Nincs mély kapcsolata a Rákokkal, a Szüzekkel és a Bikával.

Ezt olvastad már?

No Comments