9 jel, hogy egy *ízig-vérig* nővel van dolgod…

Nem könnyű észrevenni a sok “műcsaj” közt, de ha ilyenre lelsz, becsüld meg!

Ugyanis amikor ő belép egy szobába a hangulat, az energia megváltozik: nyugalom lesz úrrá az embereken, hiszen ez a nő csupa szeretet, csupa erő, csupa … na inkább mondjuk!

1. A lábakörme télen is pirosra van festve

(Ide behelyettesíthető bármi, amitől jól érzi magát…) Vagyis, saját maga miatt fontos neki, hogy jól érezze magát. Nem azért pedikűröztet, mert mutogatja a lábát, hanem mert jólesik neki, hogy ápolt. Hogy rendben van. Persze lehet, hogy az apró szépségtrükkjeit nem árulja el, de egy biztos, jól érzi magát a bőrében.

2. Nem engedi meg másoknak, hogy félbe szakítsák

Mert tiszteli magát annyira, hogy ezt másoktól is elvárja. Egy mondatnak van eleje és vége. Nem tűri, hogy félbaszakítsák, és ha kell akkor erre fel is hívja a figyelmet. Amikor beszél, akkor ugyanis tudja, hogy van mondanivalója, és ez fontos.

3. Szereti a nőket és támogatja is

Nem érti, hogy miért féltékenyek egymásra néhányan. Ő tudja, hogy a női összefogás fontos, hisz benne, és tesz érte. Már régen rájött, hogy a barátnői nélkül sehol sem lenne. Erős és független, miért ne támogatna másokat is?

4. Figyel a mentális és testi épségére is

Tudja, hogy egy élete és egy teste van. Ha nem is izzad heti ötször a taposógépen, rendszeresen eljár szűrésre, rendben tartja a napirendjét, és figyel arra, hogy mit eszik. Ha elfárad pihen, ha pedig feloldatlan konfliktusa van, segítséget kér.

5. Nem nagyon érdekli a külsejére érkező bók

Természetesen szeret tetszeni, és szereti, ha tetszik a férfinak. De tudja, hogy a teljesítményére, tudására, sikereire érkező bókok tényleg őt méltatják, és nem a haját, vagy a szemét, amivel született…

6. Határozott elképzelése van az életéről

Ebben az évtizedben a nők valóra váltják az álmaikat. Nem könnyen, és nem napok alatt, de tudják, hogy a vízió, amit maguk előtt látnak lehet valóság is. Ehhez keményen kell dolgozni, de ők pontosan tudják ezt és nem egy férfitól várják, hogy előteremtse nekik a kánaánt.

7. Hálás mindenért, de nem veszi túl komolyan

Ő az, aki alázattal van az élet felé, megköszöni amit kap, és igyekszik elengedni, aminek mennie kell. Tudja, hogy az élet egy utazás, és tudja, hogy a rossz napok után jön a jó. Képes a könnyed játékra, de soha nem felejti, hogy mindennek ára van.

8. Csak egyszer figyelmeztet

Nem tolerálja ha tiszteletlenül bánnak vele. Egyszer megteheted, de másodjára repülsz az életéből.

9. 100% felelősséget vállal magáért és a döntéseiért

Nem hibáztat másokat azért, ahol tart. Sem a szüleit, sem a barátait, sem a szeretőit, sem a főnökeit. Nem panaszkodik, hanem cselekszik. Ha nem tetszik az élete változtat rajta. Dolgozik önmagán, és vállalja a jó és a rossz döntéseit is.

Olvasd el ezt is:

No Comments