7 dolog, ami segíthet, hogy megtaláld azt, akivel boldog vagy

Randizni nem könnyű. A sokadik találkozásig eljutni pedig néha lehetetlen küldetésnek tűnik…

Annyi mindenben helyt kell állnod. Legyél online, érts mindenhez, de azért legyél laza, és önmagad. Appok, site-ok, és mindenfélék. Nem csoda, ha az ember lánya elveszíti az önbizalmát és egy idő után már nincs is kedve az egészhez.

1. Előbb randizz magaddal

Mikor voltál utoljára a kedvenc éttermedben? Mikor sétáltál egy nagyot az erdőben, vagy a városban csak a magad kedvéért? Ha egyedül is jól érzed magad, automatikusan egy olyan emelkedett állapotba kerülsz, ami látszik rajtad. Legyél kedves önmagadhoz, és tkölts időt azzal, amit szeretsz csinálni. Ha időt töltesz egyedül meghallod majd a gondolataidat, előjönnek a félelmeid és az aggodalmaid is. Ezeket csak akkor fogod tudni elengedni, megoldani, ha foglalkozol velük.

2. Gyakorold önmagad tiszteletét

Előbb utóbb el fogsz jutni arra a pontra, hogy megértsd, neked mindig együtt KELL lenned önmagaddal, tehát jobb, ha jól kijöttök. A hibáid is hozzád tartoznak, és ezekkel vagy együtt élsz és utálod, vagy együtt élsz és elfogadod. Mi az utóbbira voksolnánk.

3. Tanulj meg nemet mondani

Mondj igent arra, amitől jól érzed magad, és nemet azokra a dolgokra, amelyektől rosszul. Figyeld meg, hogy hogy telik el egy napod, hogy mennyit tudnál rajta változtatni, ha a sarkadra állnál. Minél jobban érzed magad, annal nagyobb az esély arra, hogy olyan embert vonzzol be magadhoz, aki az igazi énedre kiváncsi.

4. Gondolkodj és cselekedj önazonosan

Talán ez a legnehezebb akkor, amikor már régóta vagyunk szinglik. Mintha mindenki meg akarná mondani, hogy mit és hogyan tegyünk. Hogy mikor és kivel találkozzunk, hogy akire vágyunk az nem létezik, és máshol kéne keresgélni. Próbáld meg kizárni a külső hangokat, még akkor is, ha jót akarnak. Te döntöd el, hogy ki az, aki érdekel, és ki az, aki nem. Nem kell a szőke hercegre várni, de ha valaki egyáltalán nem érdekel, ne tölts vele időt.

5. Vizsgáld felül a kapcsolataidat

Kivel veszed körbe magad? Kikkel töltöd a legtöbb időt? Biztos, hogy azokkal, akik hozzád tesznek, nem pedig elvesznek? Legyél nagyon tudatos abban, hogy kikkel érintkezel ugyanis sokat ronthatnak, vagy javíthatnak az életeden. Ha pedig van olyan barátod, aki mérgező kapcsolatot tart fenn veled szabadulj meg tőle, minél előbb. Nem lesz könnyű, de meg fogod köszönni magadnak.

6. Vizsgáld meg a gondolataidat

Természetesen nem lehet mindig figyelni arra, hogy mi jár a fejünkben, de egy kis gyakorlással nagyszerűen szabályozható a felesleges és fárasztó agyalás, ami nagyon rossz neked. Tegyél ellene, hogy jobban érezd magad. Bővebben itt írtunk már erről:

7. Meditálj többet

A meditációhoz nem kell gurunak lenned, elég, ha csak megtanulsz elcsendesedni. Meditálni a saját ágyunkban, vagy sétálás közben is lehet. Meglátod, hogy sok olyan kérdésünk van, amelyre a válasz saját magunkban rejlik.

Ha egy boldog párkapcsolat a célod képzeld el, hogy ez számodra mit jelent, mert lehet, hogy teljesen mást, mint amit eddig gondoltál. Mertj önmagad lenni a választásaidban is!

Olvasd el ezt is:

No Comments