Engedd meg magadnak, hogy elfáradj, és összeomoljon minden…

Mindannyian tapasztaltuk már a kimerültség jeleit: a türelmetlenséget, a kialvatlanságot és a szűnni nem akaró fáradság érzését. Néha fizikailag és mentálisan is olyan fáradtnak érezzük magunkat, hogy a körülöttünk lévő klassz dolgokat észre sem vesszük. Ahogy azt sem, hogy milyen erősek vagyunk.

Csak beleragadunk a fejünkbe és a romboló gondolatokba. Mert a kimerültség negatív energiát termel. Bizonytalanság érzést okoz és arra kényszerít, hogy állandóan kételkedjünk magunkban és abban, hogy jó-e az út, amin járunk. Már azon gondolkozunk, hogy talán fel kéne adni. Pedig ilyenkor van a legnagyobb szükség a kitartásra.

Az élet néha csavart labdákat dob, és néha a körülmények megpróbálják megtörni a lendületet. És amikor már azt gondolnád, hogy a dolgok, kezdenek jobbra fordulni, akkor megint odacsap.

De ne félj leesni a földre, ne félj szétesni. Egy rövid ideig teljesen jogos. Nem lehetsz mindig erős. Sírhatsz nyugodtan, amikor már úgy érzed minden összeomlott körülötted. Az se baj, ha összetörsz. Vagy ha úgy érzed teljesen kimerültél…kész, innen már nincs tovább.

Engedd meg magadnak, hogy átéld, hogy megéld ezeket az érzéseket. Csak figyelj és adj egy kis időt magadnak. Egy kis időt a pihenésre, mert amikor elkezdesz lazítani, megkönnyebbülsz és beengedsz az életedbe új lehetőségeket. A gyógyulás lehetőségét. Használd ki ezt a lehetőséget és építsd fel magad, hogy amikor újra fent vagy a víz tetején még erősebb, még bölcsebb legyél, mint azelőtt. Megléped a következő szintet.

Amin most keresztül mész, annak egyszer vége lesz. A kimerültség, amit most a csonjaidban is érzel, elmegy. Bízz benne. Az agyad talán azt súgja majd, hogy ennek sosem lesz vége, de a lelked, a belső éned tudja, hogy igenis VÉGE LESZ. És NEKED, ennek az erős embernek csak egy kis pihenésre van szüksége, hogy a lelked ki tudja fújni a megfáradt levegőt.

Higgy magadban és fogadd el, hogy EZ IS TE VAGY. Legbelül, ott van benned az az erő, amely képes legyőzni bármilyen akadályt. És TE igenis vagy olyan erős, hogy kihúzd magad a víz alól. Az élet tényleg kemény, de TE vagy a keményebb. Azért születtél ide, hogy megtanulj szembe nézni a nehézségekkel és megtanuld, hogyan legyél annyira erős, hogy bármivel szembe tudj nézni.

A fájdalom amit érzel, csak egy érzés, amely segít abban, hogy egyre erősebb és erősebb légy és egy olyan életet élhess, amilyet elképzeltél magadnak. Tök mindegy mennyire fáj, emeld fel a fejed és gyerünk tovább. Emlékezz erre, amikor megint fáradnak érzed magad és fel akarod adni.

Mindenki kerül néha a padlóra . Mindenki érezte már úgy, hogy megszakad a szíve és olyan fáradt, hogy egy lépést sem tud tenni. És néha mindenki fél.

De ezek csupán kihívások, amelyek feszegetik a határaidat.

De amíg dobog a szíved, bármire képes vagy. Ne azon gondolkozz, hogy mi történik majd, ha, mert úgy sincs hatásod mindenre. De itt van neked ez a pillanat. A jelen pillanat, amikor veszel egy mély levegőt és mész tovább.

Remélem, hogy TE, aki most olvastad e sorokat, mindig emlékezni fogsz arra, hogy milyen erős vagy és hogyan tudsz tovább lépni. Tudd, hogy itt vagyunk veled és együtt, vállvetve vívjuk meg csatáinkat. Mi is olyanok vagyunk, mint te.

Olvasd el ezt is:

No Comments