20 jel, hogy *pontosan* ott vagy, ahol lenned kell (csak még nem tudatosult benned)!

1. Megengeded magadnak, hogy érezz.  Ha nem is mindig vagy szuper-hepi (ki az?) nem vagy már nyomott és kómás. Sírsz, nevetsz, beengeded az érzéseket.

2. Úgy tűnik van fény az alagút végén.  Ha hiszel benne, hogy a véletlenek útján kommunikál velünk az Univerzum, akkor mostanában sok jó élmény ér váratlanul.

3. Örülsz mások sikereinek. Aki a helyén van, még akkor is örül másoknak, ha éppen vele nincs minden rendben. Te is tudod, hogy oda fogsz érni.

4. Mostanában sok kapcsolatod megváltozott. Lehet, hogy eltűntek barátok, de az is lehet, hogy felbukkantak ismét az életedben. Egy biztos, nem vagy egyedül a problémáiddal, és ez megnyugtató érzés.

5. Jobban érdekel, hogy harmóniában legyél, mint az, hogy “boldog” legyél. Nem hajszolod a magasságokat, és pontosan tudod, hogy mi fér bele az életedbe, és mi nem.

6. A félelem már nem határozza meg az életedet. Vannak céljaid, és pontosan tudod, hogy el fogod őket érni. Nem félsz nagyot álmodni, mert tudod, hogy nem álom, hanem terv.

7. Olyan dolgokra vagy képes, amelyek néhány éve még lehetetlennek tűntek. Most állj meg egy pillanatra és ízlelgesd ezt a felismerést. Gondolj mindennapi dolgokra. Fizeted a számláidat, megtanultál főzni, nem okoz gondot, hogy nemet mondj… Többek között.

8. Inkább belevágsz dolgokba, mintsem halogatnád. Jelen akarsz lenni az életedben, és tudod, hogy ehhez kockáztatni is kell.

9. Már nem aggódsz annyit mások véleménye miatt.

10. Tudod, hogy az élet nem tart örökké. Pontosan tudod, hogy az időnk véges, így ha alkalmad adódik valamire, akkor azt megragadod.

11. Pontosan tudod, hogy a korábbi hibáidat miért követted el. Hibázunk, ezt tudod. De most már azt is tudod, hogy te, mit, miért csináltál. Tanultál ezekből, nem is keveset.

12. Pontos elképzelésed van a jövődről. Már nem egy ködös kép a jövő, amitől félni kell. Ha nem is mindig biztos, hogy hogy jutsz el oda, azt tuod, hogy biztosan eljutsz.

13. Nem akarsz már másokat elítélni, vagy vitatkozni velük értelmetlenül. Mivel téged sem érdekel mások véleménye, pontosan tudod, hogy mikor maradj csöndben. Nem mész már bele minden vitába a vita kedvéért, tiszteled mások véleményét, és nem akarsz mindig te lenni a legokosabb a szobában.

14. A napjaidban jelen van a hála. Tudod, hogy szerencsés vagy, még akkor is, ha nem érzed minden pillanatban az elégedettséget. Esténként elgondolkodsz azon, hogy amit elértél fontos neked, és hálás vagy mindenért, amid van.

15. Felelősséget válalsz az életedért. Nem hibáztatsz másokat azért, mert tarthatnál előbbre, vagy máshol. Ez a te életed, a te döntéseid. Most itt tartasz. Ennyi.

16. Sokkal több olyan dolgot teszel meg, amit szeretnél, és sokkal kevesebb olyat, amit KELL.

17.  Nem félsz az egyedülléttől. Talán nem a kedvenc státuszod, de pontosan tudod, hogy mindenből ki lehet hozni valami jót. Inkább vagy egyedül, mint a rossz emberekkel.

18. A kommunikációd sokat javult. Ma már nem félsz kimondani azt amit szeretnél, vagy amit nem. Fontos, hogy jól érezd magad a bőrödben, és ehhez az is hozzá tartozik, hogy megértesd magad másokkal.

19. Nem képzelsz sokat magadról, viszont jó dolgokat gondolsz magadról.  Pontosan tudod, hogy az önszeretet nem arról szól, hogy kinek mekkora az arca vagy az egója. Tiszteled magad, és tudod, hogy mennyit érsz. Ezt pedig nem kell másokkal ordítva, harsolva közölni.

20. Megérted a múltadat. Látod és érted, hogy mi vezetett ahhoz, ahol most vagy. Nem teszed fel a “milettvolnaha” kérdéseket, és nem kínzod magad azzal, hogy lehetnél máshol is. Oka van annak, hogy jelenleg hol tartasz. Megérkeztél, kitárhatod a szíved, és mindenre nyitottan mehetsz tovább.

Olvasd el ezt is:

No Comments