Keanu Reeves, a férfi, akiért rajongunk…

… és mivel a Saint Laurent kampány új arca, és a mozikban a Jon Wick 3, sokat fogunk vele találkozni.

Nem is kérdés, hogy mindenki tudja róla, hogy ő a legkedvesebb, legédesebb férfi Hollywoodban. De van még néhány indok, ami miatt muszáj szeretni őt.

Nem nagyon érdekli a pénz

Legendás a nagylelkűsége. Boldogan megvágja a jussát, ha például arról van szó, hogy Al Pacino legyen benne az Ördög ügyvédjében, és emiatt ő kevesebbet keres. De azt is tudjuk, hogy a Mátrix-os 70 millióból 50 milliót szétosztott a smink és a speciális effekt stáb között, mert azt mondta, tőlük lesz igazán jó a film. Ha New Yorkban van dolga metróval közlekedik, és úgy általában, mentes az allűröktől.

Mindig feláll

A Jonh Wick talán pont azért lett kasszaisker, mert egy lelkileg összetört kemény fickót játszik, nagyon hitelesen. Keanu-t nem kímélte az élet. Elveszítette a nővérét, édasapa nélkül nőtt fel, menyasszonya pedig autóbalesetben halt meg nyolc hónappal azután, hogy elveszítették kisbabájukat. Reméljük, hogy már megtalálta a békéjét.

A basszusgitáros

Egy időben magasról tett Hollywoodra és megalapította Dogstar nevű zenekarát, ahol basszusgitáron játszott. Bár a zenekar már nincs együtt, elég menő lehetett, amikor Bon Jovival turnéztak. A színész igazi hippiként élte meg ezeket az éveket, fesztiválokon játszott, együtt bulizott a rajongóival.

Nem szállt el magától és a sikereitől

Egyáltalán. Szeret biciklizni, kedves a rajongókkal, metrón közlekedik és bármikor megáll egy fotóra séta közben. Legutóbb egy törölt gép miatt olvashattunk róla, amikor összeszedte az összes lemaradt utast, buszt bérelt, kifizette és mindenkit elvitt oda, ahová menni akart. A néhány órás utazás alatt pedig sztorikkal szórakoztatta az utastársait. Hát nem imádnivaló ez a pasi?

Még olvass róla itt:

No Comments