Pikáns horoszkóp: ez az, amit minden csillagjegynek meg kell élnie idén tavasszal az ágyban!

Eljött a tavaszi nagytakarítás ideje! Ez azt jelenti, hogy a régi kapcsolatokat is kiporszívózzuk és megpróbálunk több életet lehelni az aktuálisba. Mi lehet jobb ehhez a hálószobánál? Pikáns horoszkópot hoztunk, amiből kiderül, hogy mivel pezsdítheted fel idén tavasszal a párkapcsolatodat!

A csillagok összehangolásával intimebb élményt kaphatsz a partnereddel a hálószobában. Nézd meg a saját csillagjegyedet, majd az övét és hangoljátok össze a lelketeket és a testeteket!

Kos

Amit jelenleg csinálsz: uralkodsz minden képességedben. Élvezed az életed minden aspektusát, ez különösen a hálószobára igaz. Te egy felelős személy vagy, aki aki izgalmas lehet, de a partnered már kezd kiismerni.

Hogyan változtass? Tölts extra hosszú időt az előjátékkal. Ettől még mindig az uralkodó pozíciódban maradsz, és a partnered az irányításod alatt van, de meghosszabbíthatod a közös élvezeteket.

Bika

Amit jelenleg csinálsz: Te egy rendkívül érzéki és intim partner vagy. A Vénusz, a szeretet bolygója azt jelenti számodra, hogy meg akarod érteni az az igazi kapcsolatokat és valóban szeretni akarsz.

Hogyan változtass ? Szereted a csókot és érintést, de van mód arra, hogy ezt izgalmasabbá tedd. Próbálj ki néhány játékot, hogy igazán ösztönözd a partnered és érzékeit! Légy ugyanolyan, de adj egy kicsit mégis többet!

Ikrek

Amit jelenleg csinálsz: A szex általában elég könnyű és szórakoztató a számodra. Olyan valakivel akarsz lenni, akiben megbízhatsz, de nem szeretnél feltételnül mély kapcsolatot. 

Hogyan változtass?:  Próbáld meg a partneredet mélyebb szinten bevonni azáltal, hogy szembenézel vele. Juss még intenzívebb élményekhez, érintsd meg a kezét, vezesd oda, ahol neked jól esik, vagy kérd meg hogy ő is tegye ugyanezt veled.

Rák

Amit jelenleg csinálsz: A szex a te és partnered közötti kapcsolatról szól. Érzékeny partnerként át kell élned az érzelmi támogatást, mert csak ekkor fogod valóban élvezi a szexet a másikkal. Szex közben általában szereted nézni a partneredet, és kedveled a lágy szexet.

Hogyan változtass?: Próbálj ki egy másik pózt, amely továbbra is lehetővé teszi, hogy szembenézz a partnereddel, miközben mélyen magadba fogadod. Legyen meg közben végig a szemkontaktus.

Oroszlán

Amit jelenleg csinálsz: Te egy lelkes és szenvedélyes társ vagy, miközben még mindig szüksége van arra, hogy az egódat ugyanúgy megsimogassa a partnered és nem csak az ágyban, hanem azon kívül is. A szeretet/szerelem megteremtése egy epikus előadás a számodra, ahol a műsor csillaga természetesen te magad vagy.

Hogyan változtass?: Vegyél részt olyan szerepjátékokban, ahol színészként az ágyban mutathatod be készségeidet, miközben lehetővé teszed hogy a partnered is tündököljön. Hagyd, hogy a másik válasszon szerepet, amivel kísérleteztek.

Szűz

Amit jelenleg csinálsz: Mindig óvatos vagy, még az ágyban is kiszámító tipikus Szűzként viselkedsz. Pontos vagy és analitikus, és keresed a leghatékonyabb módot, hogy magadat és a partneredet kielégítsd.  

Hogyan változtass?: Szexeljenek a zuhanyban! Ha azt akarod, hogy minden szépen és tisztán menjen, akkor a legjobb mód egy fürdézéssel egybekötött szeretkezés. Ráadásul ebben van némi spontaneitás is, amivel feltüzelheted a kapcsolatotokat.

Mérleg

Amit jelenleg csinálsz: A zodiákus egyik legjobb szeretőjeként a legjobban akkor érzed magad, ha szépség vesz körül, és tökéletes egyensúlyt tudsz biztosítani a fizikai és érzelmi vonzerőd között.

Hogyan változtass?: Kísérletezz a legvadabb álmaiddal. Az új szezon közeledtével kiegyensúlyozatlanná válhatsz és unatkozhatsz a régi kapcsolatodban. Melegítsd fel a tüzet a hálószobádban! Pihentesd a tested és nyisd meg az elméd, és a tested az új lehetőségekre és kísérletekre.

Skorpió

Amit most csinálsz: Te vagy a zodiákus ragadozója, mindig keresed a következő hódításodat. Lehet, hogy ezt megfélemlítéssel és pezsdítő energiával éred el? Simán lehet! A csillagjegyed uralkodó típus, ez pedig szerepjátékot eredményezhet. Viszont ha ugyanazt a rutint csinálod újra és újra, könnyen unatkozni fogsz.

Hogyan változtass?:Próbáld meg érzékelni is a szexet, nem csak a fizikai valójában megélni. Néhány érzelmi helyzet megnyithat egy olyan oldaladat, amiről soha nem tudtad, hogy benned van. Rengeteg előjátékot, játékosságot ajánlunk, hogy valóban megváltoztathasd a jelenlegi szexuális rutinod.

Nyilas

Amit most csinálsz: Te vagy a legkísérletezőbb a csillagjegyek között, így mindig új dolgokat próbálsz ki! Legyen szó akár utazásról, ételekről vagy szexről, bármikor szívesen újítasz.

Hogyan változtass?: A változás gyakoriságának megtartása érdekében próbáld meg megváltoztatni az adott helyet és helyzeteket (ahelyett, hogy megváltoztatnád az aktuális partneredet)! Ez minden, amire szükséged van ahhoz, hogy a szerelmedet a következő szintre vidd. Közben ne feledd: a nyilvános helyek szórakoztatóak lehetnek, de nem (mindig) megfelelőek!

Bak

Amit jelenleg csinálsz: Mindig úgy döntesz egy kapcsolatban, mintha egy pénzügyi befektetést végeznél. Viszont a szex nem csak a fizikai vagy érzelmi szempontokról szól, hanem érző személyről is. Te mindig biztosítani akarod azt, hogy tényleg  megismered a másik személyiségét, így sok előjáték és intimitás van a szexuális életedben.

Hogyan változtass?: Próbálj ki néhány új csavart! Próbáld ki a megszokott misszionáriust pózt a partnereddel. Próbáljon ki a kutya pózt. Vagy egy olyan pozíciót, amivel új élményt hozhatsz a szeretkezéseidbe.

Vízöntő

Amit jelenleg csinálsz: Értékeled a függetlenséget és a szabadságot, és azt, hogy a szex számodra attól függ, hogy mik a szükségleteid. Szereted, hogy magad irányíthatsz, de azt is szereted, hogy állandó kapcsolatban vagy a partnereddel.

Hogyan változtass?: Hagyd, hogy a partnered legyen az, aki átveszi az irányítást feletted. Engedd, hogy bekövesse a szemed, vagy szerezzetek egy bilincset (a kulcs legyen a közelben!) és próbáld ki, hogy milyen ha alá vagy rendelve valaki másnak.

Halak

Amit jelenleg csinálsz: A szex számodra egy igazi lelki élmény, semmint fizikai érintések sokasága. Szorosan törődsz partnered igényeivel és kívánságaival, még akkor is, ha te nem mindig kapod meg, amit akarsz.

Hogyan változtass?: Használd a régi klasszikusokat, mint például a misszionárius vagy a 69-es póz, hogy megbizonyosodj arról, hogy szükség van rád is a szeretkezéseknél, nem csak érzelmileg, hanem testileg is. Győződjön meg róla, hogy mindent kihoztál a szexuális kapcsolatodból fizikai szinten is, ne csak érzelmileg!

Ezt olvastad már?

No Comments