Tombolán nyerni egy olasz villát? Igen, már ilyen is van!

Sokszor gondoltál már arra, hogy milyen lehet Olaszországban élni egy kis villában? Egy szerencsésnek ez most gyorsan összejöhet, viszonylag jutányos áron!

Ennek az olasz villának a tulajdonosa ugyanis értékesítésre adta az ingatlanját a vidéki Abruzzo- ban, ám ez nem ment neki egyszerűen. Viszont most úgy tűnik, hogy valaki akár meg is nyerheti a csodás házat. A tulaj ugyanis 6000 tombolát tett fel az internetre, amiből egy szerencsés megnyerheti a három emeletes villát, amelynek értéke körülbelül 282 000 dollár (250 000 €).

6000 tombolát lehetett venni online, és ebből nyerheti meg az első szerencsés kihúzott a házat. És hogy miért a tombola mellett döntött a tulaj? Erről ő maga mesélt:

„Megpróbáltuk eladni a házat a szokásos eszközökkel, jól tájékozott helyi és nemzetközi ügynökök segítségével, de a piac nagyon csendes volt, és drága reklám ellenére sem voltak komoly vevők” – mesélte a tulajdonos. “Azért döntöttük a tombola mellett, mert így nagyobb az érdeklődés és a nyertes garantáltan megkapja a kulcsokat az új olaszországi nyaralójához.”

Az egyébként három emeletes, három hálószobás ház a
középkori város Carapelle Calvisio szélén található, Abruzzo Gran Sasso nemzeti parkjában. A háznak számos egyedi jellegzetessége van, többek között az eredeti kő lépcső, a napos kerti terasz, és a fürdőszoba, mely igazából egy (kő)barlang.

Sajnos mi már lemaradtunk erről a tomboláról, de hoztunk pár képet, hogy gyönyörködhess te is a villában. Vagy nézd meg itt, hogy mit hagytál ki velünk együtt!

Egyébként annak sem kell búsulni, aki most nem nyert, ugyanis a második és a harmadik helyezettek is kapnak ajándékot, és bár nem az övék lesz a ház, de azért legalább egy falatnyi Olaszország hozzájuk is érkezik.

forrás

Ide is beköltöznénk szívesen!

No Comments