3 csillagjegy, aki jobb, ha facér marad májusban!

Mondjuk, hogy mért.

Kedvesz Szűz! Maradj facér!

Nálad most annyi minden történik, hogy egyáltalán nem drámai, ha kimondjuk: egyszerűen nem fér bele egy friss, figyelmet igénylő (másmilyen is van???) kapcsolat.

Talán már régóta vágysz valakire, de most tedd félre az érzelmeket és legyél egy kicsit racionális.

Egyáltalán nem lenne időd találkozni, csak úgy együtt lenni, randizni.

És tegyük azt is hozzá: a fejed egyáltalán nem lenne ott, így pedig komoly sérüléseket is okozhatsz. Olyan karmát pedig ne akarj magadnak.

Péntek estére annyira fáradt vagy, hogy csak a tévét bámulod, vagy a barátnőiddel telefonálsz, de az is előfordul, hogy még arra sem tudsz teljesen koncentrálni.

Szóval ezt a hónapot hagyd ki, más dolgod is van, mint a randizás.

Kedves Skorpió! Maradj facér!

Sokkal inkább tisztában vagy vele, mint mi, hogy mostanában folyamatosan mellényúltál, már ami a párkapcsolatot illeti. Rossz választások, rossz döntések követték egymást.

Ideje egy kis időt eltölteni magadban, hogy rendezd a soraidat. Lehet, hgoy a sebeid begyógyítására van szükség, vagy csak egyszerűen eleged van, a lényeg ugyanaz: töltődj fel egy kicsit.

Maradj egyedül, olvass, figyeld meg saját magad, mert lehet, hogy egyszerűen megváltoztál, mások lettek a saját igényeid. Ezt fel kell(ene) ismerned.

Ne bánkódj az egyedüllét miatt, használd fel ezt az időt, hogy újra megismerkedj önmagaddal.

Kedves Ikrek! Maradj facér!

Te éppen az önfelfedezés közepén jársz. Talán egy nagyobb veszteséget is most dolgozol fel, vagy valami változás történt az életedben, amihez alkalmazkodnod kell.

Mostanában nem érezted túl jól magad. Gyakran vagy nagyon fáradt, és kedved sincs nagyon kimozdulni. Ne aggódj emiatt, ez el fog múlni, egyszerűen szükséged van arra, hogy egyedül legyél.

Tudjuk, hogy ez neked furcsa, de veled is megeshet, hogy túl hangosak az emberek, és inkább saját magaddal lennél együtt, mint másokkal.

Ez nem baj. Használd fel ezt a benned rejlő igényt arra, amire akarod.

Talán már nagyon szeretnél valakit magad mellé, de most túl törékeny vagy ahhoz, hogy kilépj a csatatérre.

Türelem. Hamarosan megjönnek a válaszok!

No Comments