Ez egy emlékeztető neked arról, hogy teljesen rendben van, ha nem vagy rendben

Jó, ha tudod, hogy ezzel sokan vagyunk így.

Látom a mosolyod mögött. Tudom, hogy számtalan éjszaka csordul ki a könny a szemedből. Néha hangos zokogással, néha csak némán. Tudom, hogy időnként lehetetlen küldetésnek tűnik felkelni reggel az ágyból. De azt is látom, hogy tartod magad, hogy egy halvány mosoly mögé rejted a fájdalmadat. Tudom, emberek függnek tőled. Mások, akiknek te vagy az erő. Mások, akiket te támogatsz. Az, hogy erős vagy nem választás kérdése. Ilyen lettél. Ilyenné váltál.

Nem mutatod a fájdalmadat, mert úgy hiszed, aki törékeny, azt bántják. Aki törékeny, az lemarad. Aki törékeny, az elveszik. A sírás gyengeség, és neked azonnal fel kell állnod a padlóról, ahogy elestél. Mégis, most valahogy nem megy.

De ez teljesen rendben van. Időre van szükséged. TE mindig erős vagy, TE soha nem adod fel. Csak éppen most. Most egy kicsit elég volt. Most egy kicsit nem vagy rendben. Most egy kicsit nem vagy egész.

Engedd meg magadnak.

Jó, ha tudod, hogy az erő nem azt jelenti, hogy visszatartod a könnyeidet, és magadba folytod az érzéseidet. Az erő nem az, hogy úgy teszel, mintha minden rendben lenne, pedig nincs.

Az erő ennek az ellentétje.

Az erő azt jelenti, hogy megengeded magadnak, hogy érezd azt, amit érzel. Pont most. Az erő azt jelenti, hogy mélyen megéled az érzéseidet még akkor is, ha a világ pókerarcot vár el. Az erő azt jelenti, hogy kérsz segítséget, hogy másokra támaszkodsz még akkor is, ha már bántottak. Az erő azt mondja: Nem vagyok jól. Szükségem van rád.

Soha ne felejtsd el, hogy szükséged van valakire. Ne felejtsd el, hogy ki kell sírnod magad mások vállán, kell egy kéz, amit megfoghatsz. Nem vagy legyőzhetetlen. Nem vagy láthatatlan. Nem vagy egyedül.

Olvasd el ezt is:

No Comments