A #vegyélhazait! kampány bemutatja: Szomódi Levendulás

Ha az időjárás is úgy akarja, akkor hamarosan indul a levendula szezon! És ha már ezeket a csodás lila növényeket említjük, akkor muszáj, hogy bemutassuk a Szomódi Levendulást, akik elhozzák nekünk az igazi levendula élményt!

Új rovatunkban (#vegyélhazait!) olyan magyar alkotókat mutatunk be, akikre büszkék vagyunk, akiktől érdemes tanulni és termékeket vásárolni, mert magas minőségben prezentálják a szakterületük legjavát.

A Szomódi Levendulás ötlete pár éve pattant ki Gedra Nóra és Tóth József fejéből, és nem sokat haboztak, hogy belevágjanak. Nóra gyógyszerészként megismerkedett a természet nyújtotta lehetőségek tárházával, József pedig kertészként kezdett neki a területek műveléséhez, ültetéséhez és betakarításához. Azóta megérkezett az életükbe kisfiuk Móric, aki a levendulaültetvény ragyogását felügyeli 🙂

A családi vállalkozás pedig mióta megnyitott töretlen népszerűségnek örvend Szomoródon. De nem csak a helyiek, hanem az ország messzi pontján élők is ide vándorolnak, mert a Tóth család levendulamezője nagyon híres.

fotó: Facebook.com/SzomódiLevendulás

Mi a Szomódi Levendulás hitvallása?

Céljuk, hogy magas minőségű és különleges illóolajat és termékeket állítsanak elő saját kezűleg, a saját levendula ültetvényükről. A termékeink sorszámozottak és korlátozott darabszámban érhetők el, így biztosítva az egyediséget, és a minőséget.

Webshopjukban a levendula illóolajtól elkezdve a csodás hatású levendula vízpermetig többféle termék kapható. Egy a közös bennük: mindegyik termékben ott lapul a levendula áldásos jótékony hatása. Ez a kis lila növény amellett, hogy javítja az életfolyamatokat és a testi, lelki frissességet ad, mellette fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású gyógynövény is. Tökéletes gyógymódja megfázásnak, a fejfájásnak, de jó reumatikus fájdalmak enyhítésére is.

A levendulák már növekedésnek indultak, és ha az időjárás is kegyes lesz, akkor júniusban újra megrendezésre kerül Szomódon Nóra és József birtokán a Levendulaünnep! Ha szeretnél a csodás levendula földeken sétálni, szedni magadnak egy-két csokorral ebből a csodaszerből, akkor érdemes felírni a naptárba ezt a programot.

Kövesd a Szomódi Levendulást a Facebook-on és a http://www.szomodilevendulas.hu/ oldalon!

Ezt olvastad már?

No Comments