Idén emlékeket és tapasztalatokat pakolj a zsákba, ne sérelmeket!

Az idei évre nyugodtan engedd el, hogy legyen valakid. Engedd el azt, hogy minden áron kapcsolatra van szükséged, hogy valakivel legyél. Te egy teljes személyiség vagy, aki egyedül is erős, rugalmas, okos, és mindenre kész. Ahhoz is, hogy elutazz egyedül valahová, és magad mögött hagyd az érzelmeidet!

Erre az évre legyen az a célkitűzésed, hogy felfedezed a világot és saját magadra összpontosítasz.

Fókuszálj azokra a dolgokra, amelyek boldoggá tesznek, fókuszálj az álmaid valósággá változtatására.

Ne ugorj vissza egy régi kapcsolatba (és egy újba se) csak azért, hogy elkerüld a mellkasodban lévő fájdalmat és ürességet! Tudjuk, hogy mennyire nehéz egyedül lenni, miután valakit olyan sokáig szerettél, de a dolgok jobbá válnak. Ezt megígérjük neked! Az emlékek nem fognak teljesen elhalványulni, de a boldogságot újra meglelheted, és újra rátalálhatsz önmagadra!

Ne ugorj be egy új kapcsolatba, helyette találd meg a gyógyulás útját, és a saját életed irányát.

Van egy jó ötletünk: utazz el, és legyen ez gyógyító világmegváltás a számodra!

Nem kell átutaznod a világot, elég ha bepattansz az autódba, és egy másik megyébe, vagy másik országba mész. Meglátogathatsz Európán belül is egy hidegebb, vagy melegebb helyet. Csomagolj be néhány ruhát, némi harapnivalót és vezess. Nem fontos, hogy legyen egy megadott úti célod. Hagyd, hogy olyan városokba vezessen az utad, amiket eddig nem ismertél. Egyél aranyos kis családi éttermekben, szállj meg a helyieknél. Menj el a helyi bárokba, ismerkedj meg a bár tulajával és igyál vele egy pohár sört. Beszélgess egy könyvesboltban az eladóval, beszélgess a hajléktalannal a sarkon (persze csak miután adtál neki némi aprót!). Hagyd, hogy a körülötted lévő emberek befolyásolják az úti célodat! Hagyd, hogy ők javasoljanak útirányt, vagy meglátogatnivaló helyeket!

Ha elég magabiztosnak érzed magad ahhoz, hogy egy repülőgépre ülj, akkor irány egy külföldi város. Vásárolj egyirányú jegyet bárhová, amiről mindig is álmodtál! Út közben beszélgess idegenekkel, ismerkedj meg az utastársaddal a repülőn, és kérdez meg, hogy honnan jött. Amikor leszállsz a repülőről érezd azt a megkönnyebbülést, hogy egy új városban élhetsz. (Legalább egy rövid időre)

Nézd a repülőgépből a tájat, ahová utazol! Az első nap és az első éjszaka valószínűleg a legnehezebb napod lesz az életedben, de ne hagyd, hogy az ismeretlen félelem legyőzzön. Gondolj arra a csodálatos kalandokra és az emberekre, akikkel találkozni fogsz!

Ismerj meg annyi kultúrát, amennyit csak tudsz. Beszélj a helyiekkel, és hallgassd meg a történetüket. Kérdezd meg tőlük, hogy milyen hátterük van, és hogy milyen volt felnőni a környéken. Küzdj meg a helyi idegennyelvi akadályokkal!

Beszélj a többi utazóval, akit mellett elhaladsz, és kérdezd meg tőlük, hogy mit vásároltak maguknak és kérdez meg tőlük, hogy hol ettek, ittak, hol jártak, hová tartanak. Egyél az utcán, és sétálj nagyokat a környékeden! Hagyd, hogy a világ alakítson téged, és hagyd, hogy ezáltal megváltozz te is!

Érezd át, hogy hogy mennyi ember van a világon, akik összetört szívvel utaznak. Ismerd meg, mennyivel nagyobb a világod, ha nincsenek korlátaid!

Ne hidd azt, hogy a boldogságod egyetlen forrása egy másik ember lehet csak, mert ez nagyon messze áll az igazságtól. Szükséged van más emberekre, de nem annyira, mint amire érzed, hogy szükséged van. Ne menekülj más férfiak karjába, mert bár a figyelem ideiglenesen meggyógyíthat, de az utazástól az életed hátralévő részében is jól fogod érezni magad, ha visszagondolsz rá.

Az utazás tesztel téged. Lesznek nagyon nehéz napok mögötted, de megígérhetjük, hogy megéri, még akkor is, ha nem a járt úton mész!

Ezt olvastad már?

No Comments