Downton Abbey rajongók figyelem: szeptemberben jön a teljes film, és van egy előzetesünk!

A milliók által imádott Downton Abbey visszatér, ráadásul egy mozifilmmel. Bár a sorozat már véget ért, egy újabb estére Angliában találhatjuk magunkat a Crawley család nappalijában!

Ha nézted a hat évadot megélt kosztümös sorozatot, akkor most nagyon fogsz örülni. Érkezik ugyanis a Downton Abbey film, ami másfél évvel ott folytatódik majd, ahol a sorozat abba maradt. Az eredetileg három évadosra írt sorozat akkora siker volt anno, hogy még 3 évadot megélt, és most a rajongók nyomására leforgatták a filmet is.

A történet 1927-ben játszódik majd, ahol az arisztokrata Crawley család nagy hírt kap: maga V. György brit király és felesége, Mária királyné érkezik látogatóba Downtonba. Nem csak a királyi pár bukkan fel a birtokon, hanem egy régi szereplő is….

A mozifilmben azok a szereplők, akik a sorozatban játszottak, így Maggie Smithtől elkezdve Elizabeth McGoveren át Hugh Bonneville-ig mindenki tiszteletét teszi. Persze azért lesznek új szereplők is, de a rendező szék mögött egy igazi profi ül majd, hiszen Brian Percival már több Downton Abbey epizódot dirigált.

Nem is húzzuk további az időt, itt az előzetes, amit tuti, hogy te is imádni fogsz!

Nézd meg ezt is:

No Comments