A babák bőre a legsebezhetőbb, óvjuk megfelelően méreganyagmentes termékekkel

Nem győzünk eleget szónokolni a megfelelő bőrápolásról, a bőrünk folyamatos ápolásáról, de mégis muszáj újra és újra megtenni, hiszen az élet rengeteg káros anyagot sodor elénk, ami károsítja a testünket borító szervet. Ráadásul ez a babák számára még fontosabb!

A bőrünk a legnagyobb méretű szervünk, aminek legfontosabb feladata és funkciója, hogy megvédje a szervezetünket a külső behatásoktól. A felnőtt ember bőrének felülete átlagosan 1,5-1,8 m². Ez a szám nagynak tűnhet, de ha belegondolunk mindenünket beborítja a bőr vékony rétege. És mivel ezzel a szervünkkel érintkezünk a külvilággal a legtöbbet, így ezt kell(ene) a legjobban védenünk.

A kisbabák bőre még érzékenyebb, hiszen az ő bőrük védelmi mechanizmusa még nem alakult ki annyira, mint a felnőtteké. A bébik bőre könnyebben sérülhet, és ha valami olyasmi kerül rá, ami méreganyagokat tartalmaz, azzal sokat ártunk nekik.

Rengeteg olyan termék van a piacon, ami tele van a picik számára kedvezőtlen anyagokkal. Ott vannak az allergének, amik irritálhatják, kipirosíthatják, hólyagossá, vagy éppen szárazzá tehetik a bőrüket. Sok felnőtt (és gyermek) küzd ekcémával, és más bőrbetegséggel.

Szerencsére a babakozmetika már nagyon élén jár a kíméletes bőrápolásban, így ha igazán mindenmentes terméket keresel, akkor a Nesti Baby Carolina és Eduardo folyékony szappanja tökéletes választás lesz!

Ráadásul ezzel a szappannal biztos, hogy nem kerül a baba, vagy éppen anyukája szervezetébe semmilyen káros anyag, mert a termék SLS, parabén, EDTA, és színezék-mentes formulában készül. Az ápoló édesmandula- és körömvirág olaj segít, hogy a bőr puha és elenálló legyen a környezetből érkező káros anyagoknak. A terméket már újszülöttkortól bátran használhatjuk, de ami a legjobb, hogy ez a szappan a család összes tagjának tökéletes választás.

No Comments