Ez vár az *egyes* csillagjegyekre júniusban! (Elég nyugis hónap lesz…)

Mintha ez a lassú, áztató eső megágyazna annak, ami a következő hónapban ránk vár.

Kos

Érdekes hónap lesz ez neked. Igazából nagyon nyugodtan állsz hozzá minden kihíváshoz, amelyekből akadni fog bőven. Majdnem olyan izgalmas lesz ez a hónap, mint a március. Gyakorlatilag koktélt szürcsölve ugrod át az összes akadályt! Menő!

Bika

Mostanában egy kicsit alulbecsülted a szavak erejét, és nem is mindig álltál ki magadért. Ennek ideje véget vetni. Csak akkor érhetsz el bizonyos dolgokat, ha kéred őket. Hát kérd. Akár a gondviseléstől, akár a kollégáidtól, akár a szerelmedtől. Beszélj, hogy mások értsenek!

Ikrek

Valaki megbántott mostanában, és te nagyon a szívedre vetted, pedig még mindig a te jegyedben járunk, így ünnepelned kéne! Hagyd el azokat, akik nem kellenek az életedbe és vegyél egy nagy levegőt! Minden rendben van, elég vagy, szép vagy! Kicsit lassulj le, és te is meg fogod érteni, hogy tökéletesen elég az az erőfeszítés, amit teszel!

Rák

Fáradt vagy. Úgy érzed, hogy a dolgok kicsúsztak a kezeid közül. Pedig a fejed még a víz fölött van, hidd el! Vegyél egy nagy levegőt és merülj el benne, ha nem tudsz kimászni. Túl sokat vállaltál, hagyd összedőlni a várat, mert máshogy nem tudsz talpra állni. Vállald a felelősséget, ha hibáztál, és vegyél ki néhány nap szabadságot, hogy átgondold, miért vagy ilyen kimerült. Jönni fog a válasz, hidd el.

Oroszlán

Bízz benne, hogy akkor is elég a munkád, amikor nem százegy százalékot adsz. Júniusban kiengedheted a kezeid közül a kontrollt. Kicsit lazábban veheted a dolgokat, megérdemled. Arról nem is beszélve, hogy a stressznek már mutatkoztak testi jelei is. Lazíts kicsit.

Szűz

Ebben a hónapban fog eljönni az a változás, amire vártál. Új munka, új lakás? Ki tudja… az biztos, hogy keményen dolgoztál az első felében az évnek és ennek most érik be a gyümölcse. Legyél büszke magadra, és még az is meglehet, hogy tovább szárnyalsz, mert az energiák nem múlnak el!

Mérleg

Az Univerzum most a te oldaladon áll. A következő hetekben egy olyan ajánlat érkezik hozzád, ami sokmindent megváltoztathat. Hogy elfogadod-e? Az tőled függ… Használd ki az időt, ami a döntéshez visz, és hidd el, hogy minden a te javadat szolgálja, bárhogy is döntesz.

Skorpió

Az új energiákat te is érzed, de sajnos nem csak jót hoznak. Elképzelhető, hogy eljött az ideje megválni valakitől, aki nagyon kedves neked, de most becsapott és megbántott. Lehet ez szerelem, vagy barát is. Bízz a döntésedben, mert ez most a gyomrodból jön. Aki bánt, annak nincs helye az életedben.

Nyilas

Kicsit túlgondoltad az elemzéseket, és gondolkodást, pedig nincs okod kételkedni magadban. Igaz, néhány nyereség talán túl könnyen jött mostanában, de az elmúlt években rengeteget fektettél be ahhoz, hogy megérdemeld. Dőlj hátra és élvezd a sikert, nagyon keményen megdolgoztál érte!

Bak

Egyáltalán ne hallgass a huhogókra, akik szerint túl sokat foglalkozol a karriereddel. Ne legyél túl kemény önmagadhoz, hiszen szereted, amit csinálsz, és jól is csinálod! Akinek nem tetszik, hogy sokat dolgozol, magára vessen! Tegyél bele annyi energiát, amennyit gondolsz, mert hidd el, meg lesz az eredménye!

Vízöntő

Ebben a hónapban magadra koncentrálsz. Végre. Az elmúlt hónapokban volt annyi erőd, hogy mások támasza légy, de most eljött a pont, hogy magaddal foglalkozz egy kicsit. Vagy nagyon. Engedd el a többiek kezét, és figyelj befelé. Sok válasz érkezik júniusban hozzád.

Halak

Ebből a jegyből sokan találtak párra mostanában, vagy fognak a következő hetekben. Nem biztos, hogy egy életre szólnak ezek a kapcsolatok, de mindenképpen remekül fogtok mulatni egymással, az biztos! Ebben a hónapban sok olyan élmény ér, amiért a kisujjadat sem kell mozdítanod, egyszerűen így hozza az élet. Legyél spontán! Megéri!

Olvasd el ezt is:

No Comments